dobroge.tv

Live

Primăria Constanţa lansează proiectul „Servicii sociale și socio-medicale pentru persoanele vârstnice din municipiu”

16 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Primăria Constanța a anunțat, vineri, 16 iulie, cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată în sala Remus Opreanu, lansarea proiectului „SSM@160” prin care persoanele vârstnice din municipiu vor putea beneficia de servicii sociale și socio-medicale.

Programul va fi implementat în perioada 15 octombrie 2020 - 12 octombrie 2022. Și este finanțat din fonduri europene. Acesta va fi derulat de Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Primăriei Constanța. Valoarea proiectului se ridică la 2.783.928 lei, finanțarea nerambursabilă fiind 2.366.339 lei.

Grupul țintă al proiectului este dormat din 192 de persoane, din care 160 vor fi persoane vârstnice aflate in situații de dependentă și/sau în risc de excluziune profesională, iar 32 de persoane vor fi recrutate în vederea participării la programul de formare profesională, ulterior acestea furnizând servicii integrate la domiciliu.

Prezent la evenimentul de lansare, viceprimarul Ionuț Rusu a subliniat faptul că toți seniorii municipiului merită condiții decente de trai și de îngrijire, chiar dacă sunt singuri.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233