dobroge.tv

Live

Bărbatul care a intrat cu șalupa în plin în caiacul de pe Dunăre este fost polițist de frontieră. Toţi patru au scăpat ca prin minune - VIDEO

15 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un accident s-a produs marţi pe Dunăre, în zona Orşova, când o ambarcaţiune a intrat într-un caiac în care se aflau patru copii şi adolescenţi. Tinerii au fost recuperaţi din apă şi aduşi în siguranţă la mal. Un minor a fost rănit, fiind transportat la spital unde nu a necesitat internarea.

Bărbatul care a intrat cu șalupa în plin în caiacul de pe Dunăre este fost polițist de frontieră care spune că totul s-a petrecut din neatenție.

Impactul a fost atât de puternic încât caiacul s-a rupt în două, iar sportivi aflați în el au scăpat ca prin minune. Cel care a intervenit pentru a-i scoate pe tineri din apă este un polițist de frontieră activ aflat în timpul liber.

 Un ofițer activ în Poliția de frontieră din Orșova, este cel care a văzut accidentul și a intervenit să îi scoată din apă pe cei patru sportivi și să-i ducă la mal. Unul dintre ei avea mâna ruptă, motiv pentru care a primit asistență medicală. Dezvăluirea despre salvatorul care i-a ajutat pe tineri a fost făcută chiar de Poliția de Frontieră pe pagina de Facebook.

Se pare că autorul este un fost polițist de frontieră care s-a pensionat în urmă cu trei ani. Acesta spune că a fost vorba despre o neatenție, iar acum va suporta toate consecințele.

Poliția de Transporturi Navale a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233