dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare în Constanța: strada Putna va fi asfaltată

Publicitate

Lucrările edilitare din orașul Constanța continuă. După ani buni în care s-a mers printre noroaie, strada Putna, din cartierul Anadalchioi se află acum în plin proces de reabilitare. Echipele municipalității au intervenit cu utilaje pentru a pregăti terenul, iar ulterior va începe și asfaltarea carosabilului.

Șantierul s-a mutat pe strada Anadalchioi, pe strada Putna, unde echipele de muncitori pregătesc terenul pentru ca ulterior să asfalteze zona.

Ca o potecă bătătorită, așa arată strada Putna din orașul Constanța. La fiecare ploaie, oamenii erau nevoiți să meargă prin noroaie, iar conducătorii auto prin gropi. Muncitorii municipalității au intervenit acum cu utilajele pentru recondiționarea drumului.

Domnul Mohamad se luptă de peste 20 de ani cu praful și noroiul pe care oamenii îl aduc atunci când pășesc pragul în unitatea sa comercială. După o perioadă lungă de chin, se bucură că în sfârșit s-au luat măsurile necesare.

Când plouă intră clienții cu noroi, iar putem cartoane.. Chiar m-am bucurat. După 26 de ani de când sunt aici, acum mă bucur că se asfaltează”, spune Mohamad Muzafar, proprietar magazin alimentar.

Vestea că ar putea deveni o stradă dintr-un oraş de secol XXI, îi bucură pe locuitorii din zonă.

Este destul de greu după șapte-opt ani să mergem prin noroi, a fost destul de greu”, spune un constănțean

După ce terenul va fi escavat, va fi turnat și asfaltul. Astfel de lucrări se desfășoară în mai multe zone ale orașului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233