dobroge.tv

Live

SCUMPE, DAR SLAB DOTATE

S-au deschis toaletele de 150.000 de euro din Parcul Arheologic: unii constănțeni consideră că investiția a fost prea mare

13 iulie 2021
Publicitate

Toaletele din Parcul Arheologic sunt în sfârșit funcționale. Cele trei cupole care găzduiesc wc-urile publice au fost construite în 2018, iar la vremea aceea fosta administrație a scos pentru ele, din buzunarele contribuabililor, 150.000 de euro. Până acum puțin timp, constănțenii nu au putut beneficia de serviciile oferite. Motivul: nu se găsise o firmă de pază care să supravegheze toaletele.

Cele trei toalete din centrul orașului sunt la dispoziția oamenilor după aproape trei ani de zile. Constănțenii se pot bucura în sfârșit de cei 150.000 de euro investiți în 2018. Toaletele din Parcul Arheologic sunt funcționale.

Oamenilor li se pare că investiția este nejustificată și spun că acești bani nu reflectă condițiile oferite. Unii recunosc că se așteptau la dotări de ultimă generație și finisaje luxoase. Realitatea stă puțin diferit. Lavoarele și vasurile de toaletă sunt din inox, lipsesc oglinzile și încuietorile de la uși.

Cam mult. Da, mult. Super mult. Asta nu este o investiție corectă. Puteau să fie și toalete foarte ieftine. Prea scumpe”, spune o constănțeancă.

Prea mult. 50.000 de euro o toaletă mi se pare mult”, spune o altă constănțeancă.

În afară de sumele uriașe care au fost folosite pentru construirea acestor toalete, alți bani au fost necesari pentru dotările interioare. Mai exact, 20.000 de euro au fost băgați în amenajarea acesteia. Însă, timpul și-a spus cuvântul. Aeroterma din toaletă este în mare parte ruginită.

Lăsând de-o parte costurile acestora, constănțenii se bucură că măcar le pot folosi în sfârșit. Într-un oraș care duce o lipsă acută de toalete publice, fiecare spațiu de acest gen este privit cu ochi buni, mai ales de vârstnicii care își petrec o mare parte din zi la umbră, în parc.

Eu consider că este foarte bine pentru că populația are nevoie în parcuri și de așa ceva. E singurul parc care are și așa ceva pentru că în celelalte nu te poți baza pe o toaletă”, spune o constănțeancă.

Toaletele din Parcul Arheologic sunt funcționale de la începutul verii și sunt servisate zilnic, inclusiv în weekend”, a declarat Alin Vintilă,

Potrivit reprezentanților Primăriei, cele trei toalete stau non-stop la dispoziția doritorilor, deși programul afișat la intrare arată că WC-urile sunt deschise în intervalul orar 07.00 - 22.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233