dobroge.tv

Live

JUDEȚUL CONSTANȚA. Bărbat de 42 de ani, prins de polițiști la volan, aproape de comă alcoolică

JUDEȚUL CONSTANȚA. Bărbat de 42 de ani, prins de polițiști la volan, aproape de comă alcoolică
12 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Polițiștii constănțeni au constatat o serie de infracțiuni la regimul rutier: șoferi fără permis de conducere și chiar aflați sub influența alcoolului. Mai mult decât atât, oamenii legii au oprit un bărbat care era aproape de comă alcoolică. În momentul testării cu etilotestul, aparatul a indicat valoarea de 3,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Costinești au identificat un bărbat de 42 ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe o stradă din Costinești, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 3,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Alți șoferi, opriți de oamenii legii

La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Independenței din municipiul Medgidia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogâlniceanu au depistat în localitatea Lumina, un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice și având dreptul de a conduce suspendat. Bărbatul a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind ulterior prezentat Judecătoriei Constanța, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia au identificat un bărbat de 36 de ani, care a condus un autoturism, pe DN3, în localitatea Ciocîrlia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Totodată, bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


Sursă foto: Bucovina Media

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233