dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. În lacrimi după ce a pierdut toţi banii pentru renovarea casei. Eroul ei a fost un jandarm: ''Felicitări Daniel!''

CONSTANŢA. În lacrimi după ce a pierdut toţi banii pentru renovarea casei. Eroul ei a fost un jandarm: ''Felicitări Daniel!''
12 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „TOMIS” Constanța a găsit pe o stradă din Năvodari o agendă în interiorul căreia se aflau 1500 de euro. Plt. maj. Târsână Daniel nu s-a lăsat până nu a aflat cui îi aparţine agenda şi apoi i-a înapoiat persoanei suma de bani pierdută.

"El este Daniel, colegul nostru care locuieşte cu familia în Năvodari şi în după-amiaza zilei de 06 iulie s-a dus la grădiniţă să-l ia acasă pe Tudor, băieţelul lor de patru ani. În drumul spre casă, pe strada Ogorului, a observat o agendă, iar în interiorul acesteia erau 1.500 de euro. A întrebat persoanele care se aflau în acel moment pe stradă dacă au pierdut ceva. Pentru că răspunsul trecătorilor a fost negativ, a mai rămas în zonă încă 30 de minute pentru a vedea dacă vine cineva să revendice suma de bani. Pentru că se grăbea, seara intra în serviciu, s-a deplasat la domiciliu şi a căutat în agendă, indicii care să-l ducă către persoana care a pierdut suma de bani.

A doua zi, a căutat cu atenţie în agendă şi a observat într-un colţ, un număr de telefon. A sunat şi la capătul celălalt a răspuns o doamnă din Mediaş care i-a spus că are o cumnată în Năvodari şi că aceasta i-a povestit în lacrimi că a pierdut o suma mare de bani, undeva în drumul spre casă.

Subofiţerul s-a prezentat, i-a dat acesteia numărul de telefon şi în aproximativ 10 minute a fost sunat de doamna Ileana. S-a deplasat la domiciliul acesteia, a întrebat-o câteva date specificate în agendă şi i-a înmânat suma de bani. Aceasta i-a mulţumit lui Daniel şi a mărturisit, în lacrimi, că nu mai credea că o să mai recupereze banii necesari la renovarea casei. A mai adăugat că suma de bani crede că i-a căzut din geantă când a scos o sacoşă pentru a face cumpărături.

Pentru acest lucru, plt. maj. Târsână Daniel va fi propunerea noastră pentru emblema de onoare a MAI.

Felicitări Daniel!", transmite Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233