dobroge.tv

Live

BACALAUREAT 2020. Trei constănțeni au fost eliminați astăzi din examen

BACALAUREAT 2020. Trei constănțeni au fost eliminați astăzi din examen
24 iunie 2020
Redactia DTV
Publicitate

220 de candidați din județul Constanța au lipsit astăzi de la proba proba obligatorie a profilului și alți trei au fost eliminați din examen pentru fraudă.

Dintre cei 5553 de candidaţi înscriși la nivelul județului Constanța, s-au prezentat 5330 de candidați (matematică- 4175, istorie- 1155).Dintre aceștia niciunul nu a avut temperatura peste 37.3̊ C.

Cei 3 candidați eliminați sunt de la Liceul Tehnologic Tomis Constanța (telefon), Liceul de Marină Constanța (cască) și Liceul cu Program Sportiv N. Rotaru Constanța (ciornă). Aceștia nu vor mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

Din punct de vedere organizatoric, proba de bacalaureat de astăzi s-a derulat în condițiile impuse de prevederile legale în vigoare. Din păcate, 3 dintre candidații constănțeni nu s-au conformat rigorilor acestui examen deși au participat la instructajul specific. Pentru toți cei implicați în derularea probelor este fundamentală existența unei perspective serioase, responsabile. Le mulțumesc colegilor mei pentru organizarea exemplară de astăzi și le doresc tuturor candidaților mult succes pentru proba de mâine, a declarat Anca-Iuliana Dragomir, președintele Comisiei Județene de Bacalaureat Constanța.

Subiectele și baremele de corectare au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15:00. Ultima probă, cea la alegere a profilului, va avea loc mâine, 25 iunie iar primele rezultate vor fi afișate marți, 30 iunie, până în ora 12.00. 

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16:00 - 19:00 și pe data de 1 iulie, în intervalul orar 8:00 - 12:00, urmând ca rezultatele finale să fie afișate pe 5 iulie. 



Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233