dobroge.tv

Live

Comisarii de la Protecția Consumatorului, controale pe litoral: s-au găsit alimente expirate puse la vânzare și spații cu mucegai

09 iulie 2021
Publicitate

14 unități de alimentație publică din Mamaia, Eforie Nord și Eforie Sud au fost închise temporar de comisarii de la Protecția Consumatorului. Inspectorii au găsit alimente expirate puse la vânzare, spații cu mucegai, dar și echipamente de bucătărie murdare. S-au dat și amenzi de peste 140 de mii de lei și sute de avertismente. Iar acesta este bilanțul doar primei săptămâni de verificări pe litoral. Acțiunile vor continua până la jumătatea lunii august.

Am măturat oarecum stațiunile”, a declarat Veronica Mitran, vicepreședinte ANPC.

Aproape 200 de controale au făcut comisarii de la Protecția Consumatorului în prima săptămână de când a fost activat „Comandamentul Litoral 2021”. Rând pe rând, de la nord la sud, stațiunile de la malul mării fost luate la puricat. Ca în fiecare an, așa cum se așteptau, autoritățile au găsit și numeroase probleme. Principala: alimente expirate puse la vânzare.

Nereguli găsim și pe partea de bucătărie, unde ustensilele folosite sunt, în unele locații, într-o stare deplorabilă”, a mai declarat Veronica Mitran, vicepreședinte ANPC.

Comisarii au descoperit și spații pline de mucegai și alimente care nu erau depozitate corespunzător. Unitățile cu cele mai multe probleme, 14 la număr, au fost închise.

Sunt în partea de Eforie Sud, Eforie Nord și Mamaia. Ne-am gândit noi că acolo este cea mai mare aglomerare de persoane”, a mai declarat Veronica Mitran, vicepreședinte ANPC.

Controalele vor continua, în fiecare stațiune, până pe 15 august.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233