dobroge.tv

Live

Porsche Panamera de 100.000 de euro, distrus de o Dacie Papuc care a rămas fără frâne

Porsche Panamera de 100.000 de euro, distrus de o Dacie Papuc care a rămas fără frâne
08 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un Porsche Panamera, în valoare de peste 100.000 de euro, a fost distrus de o Dacie fără frâne, dar cu ITP valabil, într-un accident produs în zona Dealul Dobrinei, în Huşi.

Potrivit vremeanoua.ro, autoturismul marca Porsche Panamera, implicat în accident, este înmatriculat în Bucureşti şi era condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 45 de ani, care circula din direcţia Crasna spre Huşi. La un moment dat, în față i-a apărut brusc autoutilitara cu număr de Vaslui, în care se aflau, spun polițiștii, șoferul și alți doi bărbați, de 25 și respectiv, 36 de ani, toți din localitatea Valea Grecului. 

Accidentul s-a produs ieri, în jurul orei 17.45, la intrarea în Huşi, în zona cunoscută de localnici drept Dealul Dobrinei, în apropiere de Mănăstirea "Schimbarea la faţă".

Dacia "4X4", înmatriculată în Vaslui, a coborât dealul în viteză, după ce şoferul a apăsat pedala de frână, însă sistemul de frânare nu a funcţionat. Astfel, maşina de peste 1,5 tone a coborât ca o sanie pe Dealul Dobrinei şi s-a oprit fix în autoturismul Porsche, scrie antena3.ro.

Impactul a fost frontal între cele două autoturisme, iar cei trei bărbaţi au fost răniţi şi transportaţi la spitalul din Huşi pentru a primi îngrijiri medicale.

Şoferul cu Dacia a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Atunci, el le-a explicat poliţiştilor cum maşina a rămas fără frâne exact când cobora dealul şi astfel a provocat accidentul.

De asemenea, poliţiştii au verificat şi dacă maşina avea inspecţia tehnică periodică (ITP) valabilă, iar aceasta era în termen.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233