dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare în Constanța: pe bulevardul Mamaia se modernizează trotuarele

Publicitate

Se desfășoară în continuare lucrări edilitare pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța. Deși vremea a fost nefavorabilă, echipele municipalității au intervenit cu utilaje pentru recondiționarea trotuarului.

În ciuda condițiilor meteo nefavorabile, echipele municipalității au ieșit și astăzi pe șantier și continuă lucrările de reabilitare a trotuarului.

Ploaia și noroiul nu i-au oprit pe muncitori să lucreze la recondiționarea trotuarelor de pe bulevardul Mamaia. Aceștia au intervenit cu utilaje speciale pentru a monta borduri noi, iar ulterior trotuarele vor fi pavate.

Trecătorii sunt mulțumiți de faptul că orașul începe să capete o altă față. Ce-i nemulțumește însă este noroiul din timpul ploilor pe care trebuie să-l străbată atunci când tranzitează zona aflată în lucru.

Plin de noroi. E destul de periculos, dar ne descurcăm în situațiile de genul. Nu e prima dată și probabil nici ultima. S-ar fi putut gândi să facă iarna spre exemplu”, spune o constănțeancă.

E ok dacă chiar trebuia. Ca la noi, ca la români”, spune o altă constănțeancă.

Astfel de lucrări vor continua în mai multe zone ale orașului, iar participanții la trafic sau pietonii sunt sfătuiți să dea dovadă de răbdare și prudență.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233