dobroge.tv

Live

Ploaie torențială și grindină pe litoral

Ploaie torențială și grindină pe litoral
06 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Vremea rea i-a speriat pe turiștii de pe litoral. A plouat torențial, vântul a bătut cu putere, iar în anumite zone s-a înregistrat și grindină. Speriați, oamenii au părăsit plajele și s-au adăpostit unde au reușit.

În Constanţa a plouat în mai multe reprize. Mai multe străzi au fost inundate, iar circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate. Printre zonele unde apa s-a strâns pe carosabil s-au numărat Delfinariu, intrarea în staţiunea Mamaia sau intrarea în municipiul Constanţa dinspre Ovidiu.

De asemenea, militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în Constanța, pe strada Badea Cârțan, nr. 11, lângă centrul ITP pentru a îndepărta un copac căzut din cauza vântului.

Și la Eforie Nord a plouat torențial și chiar cu grindină. Turiștii au fost nevoiți să aștepte minute în șir la adăpost pentru a se putea retrage spre hoteluri.

Vreme severă, ploaie cu grindină şi vânt puternic, cu rafale între 55-65 km /h”, a scris pe Facebook un turist care a postat imagini din Eforie Nord.

În perioada 06 iulie, ora 10:00 – 06 iulie, ora 21:00 meteorologii anunţă vreme instabilă. În intervalul menționat local în estul, sud-estul și parțial în centrul țării vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și condiții de grindină. În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși pe alocuri 20…30 l/mp.


Sursă foto: Facebook Europa Press / Facebook Marius Penu

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233