dobroge.tv

Live

INCENDIU CELCO

A fost stabilită cauza incendiului izbucnit la fabrica de BCA din Zona Industrială a Constanței

05 iulie 2021
Publicitate

A fost stabilită cauza incendiului izbucnit în weekend la fabrica de BCA din zona industrială a Constanței. Explozia a apărut într-o magazie în care erau depozitate zeci de tone de pastă de aluminiu, iar potrivit autorităților, de aici ar fi și pornit și vâlvătaia. Peste 50 de pompieri s-au luptat cu flăcările, iar în urma acestora au rămas vegetație moartă și bucăți de aluminiu topit.

Flăcări uriașe și un nor de fum gros. Asta au văzut constănțenii în weekend.

În Zona Industrială a Constanței, sâmbătă după-amiază a avut loc un incendiu la o fabrică de materiale de construcții. Potrivit autorităților locale, inițial a fost o explozie la o magazie unde erau depozitate tone de pastă de aluminiu, iar apoi flăcările s-au extins către o magazie cu materiale plastice.

Luni, la două zile de la incident, pompierii au stabilit și de la ce a pornit totul.

Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind aprinderea pastei de aluminiu”, a declarat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea

Sâmbătă, pompierii constănțeni s-au luptat preț de câteva ore cu flăcările care s-au întins pe aproximativ 500 de metri pătrați. Au izolat perimetrul și au încercat pe cât posibil ca incendiul să nu se extindă și la depozitele alăturate.

Am intervenit cu peste 50 de pompieri, nouă autospeciale de stingere, un echipaj CBRN, două autoscări, trei SMURD-uri și patru echipaje SAJ”, a mai declarat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea.

Și comisarii Gărzii de Mediu au mers la fața locului împreună cu experți de la Agenția pentru Protecția Mediului. S-a evaluat impactul asupra mediului și a fost monitorizată calitatea aerului, potrivit Ministerului Mediului. Concluziile specialiștilor nu au fost încă făcute publice. Din fericire, în urma incendiului de la fabrica de BCA, nu s-au înregistrat victime.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233