dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare în Constanța: se asfaltează strada Mărășești

05 iulie 2021
Publicitate

Continuă lucrările de infrastructură în municipiul Constanța. Echipele municipalității intervin cu utilaje în zona Piața Chiliei. De pildă, pe strada Mărășești, s-a decopertat asfaltul vechi, iar acum se lucrează la recondiționarea carosabilului.

Lucrările de reabilitare a carosabilului continuă în oraș. Muncitorii s-au mutat pe strada Mărășești, unde se toarnă asfalt.

Pe această arteră de circulație se lucrează intens. După ce zilele trecute muncitorii au decopertat carosabilul, luni au intervenit cu utilaje pentru a turna un nou strat de asfalt.

Mulți dintre cei care locuiesc pe această stradă spun că sunt încântați că în sfârșit se lucrează. Orice intervenție de acest gen este bine-venită.

Reporter: Cu ce ochi vedeți lucrările acestea de asfaltare?

Constănțeancă: Cu ochi buni, bineînțeles. Cum era strada.. Acum să sperăm că e bine.

Există însă și oameni nemulțumiți de felul în care sunt organizate lucrările. Aceștia consideră că prioritățile au fost lăsate în urmă și că important ar fi fost să se înlocuiască vechile canalizări care produc inundații în timpul ploilor și, ulterior, să fie recondiționat carosabilul.

E foarte bine că se asfaltează, nicio problemă. Dar înainte de a se asfalta trebuia să se facă canalizarea. Canalizarea e făcută în 1956, cu tub de 200. La o ploaie puternică poate să se inunde”, spune un constănțean.

În cazul în care vremea va fi favorabilă lucrările edilitare vor continua și în perioada următoare. De asemenea, pe străzile principale ale orașului sau pe bulevarde, acolo unde se desfășoară lucrări de infrastructură, muncitorii vor lucra pe timpul nopții pentru a nu perturba traficul rutier.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233