dobroge.tv

Live

Reacție dură a unuia dintre bărbații răniți în incendiul de la Petromidia: „Nu știu cine oferă informații, dar sunt total eronate”

Reacție dură a unuia dintre bărbații răniți în incendiul de la Petromidia: „Nu știu cine oferă informații, dar sunt total eronate”
04 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

În cursul zilei de duminică, 4 iulie, compania KMG International a transmis un comunicat de presă prin care oferea detalii despre starea bărbaților răniți în urma incendiului de la Rafinăria Petromidia. Unul dintre aceștia a reacționat dur la informațiile despre el.

Colegul de 27 de ani internat în Constanța a început să meargă si se recuperează rapid dupa intervenția chirurgicală de vineri seară. Cadrele medicale de la Spitalul Județean Constanta estimează că acesta va fi externat în perioada următoare.

Toate costurile vor fi suportate de Rompetrol Rafinare și KMG International. Compania este în contact direct cu toți membrii familiilor colegilor, pentru a-i sprijini până în momentul în care aceștia vor fi recuperați complet”, se arată în comunicatul transmis de KMG International, duminică, 4 iulie -- detalii aici: EXPLOZIE PETROMIDIA. Compania a anunțat cum se simt persoanele rănite: două dintre acestea ar putea fi transferate în străinătate

Bărbatul de 27 de ani a postat pe o rețea de socializare un mesaj în care comenta ceea ce s-a transmis despre el, acuzând că informațiile sunt „total eronate”.

„Nu știu cine oferă aceste informații, dar sunt total eronate. Eu abia mă pot ridica din pat (cu sacrificii foarte mari și ajutor din partea asistentelor), să merg până la toaletă și ei deja oferă informații că îmi revin foarte repede și mai am puțin și joc și fotbal. O fractură de os nu se repară în 4 zile. Să vă fie rușine!!! Semnat tânărul de 27 de ani”, este mesajul acestuia.

CITEȘTE ȘI: UPDATE. Explozie puternică la Rafinăria Petromidia, a fost activat planul roşu de intervenţie. Un bărbat a fost găsit mort, mai multe persoane sunt rănite - IMAGINI DE LA FAŢA LOCULUI


Sursă foto: captură Digi 24

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233