dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Soția bărbatului mort la Petromidia, mesaj sfâșietor: „Vrei să plângi și să țipi până ar începe să-ți sângereze corzile vocale de durere. Așa arată iadul”

CONSTANȚA. Soția bărbatului mort la Petromidia, mesaj sfâșietor: „Vrei să plângi și să țipi până ar începe să-ți sângereze corzile vocale de durere. Așa arată iadul”
04 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

La doar 32 de ani, Iulian și-a pierdut viața la locul de muncă, în urma exploziei și a incendiului puternic de la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Vestea morții i-a şocat şi îndurerat pe toţi cei care l-au cunoscut şi apreciat. În urma sa, au rămas o fetiță de doar doi ani, care va crește fără tată și o soție îndurerată.

CITEȘTE ȘI: CONSTANŢA. Mare de lacrimi după moartea lui Iulian. ''Nu îţi face griji căci noi, prietenii tăi, vom face tot posibilul să le ajutăm pe Olesia şi pe Eva"

Soția sa a postat un mesaj sfâșietor pe o rețea de socializate, în care povestește despre drama pe care o trăiește după pierderea soțului său.

Posibil că așa se face, posibil că asta e ca atunci când te întâlnești cu cineva pe drum, îl întrebi "ce faci", dar nu mai aștepți răspuns la întrebare pentru că știi că va răspunde cu "salut, bine, tu?". Așa și acum cu întrebarea "te pot ajuta cu ceva?" Sau aia "Dacă ai nevoie de orice apelează oricând"... Eu personal cred că ei nu știu ce zic... Într-adevăr, e nevoie de ajutor, dar cam atunci când nimeni nu e disponibil, cam atunci când voi ăștia cu ajutorul v-ați pus la somn, și ați pus capul pe pernă liniștiți sau sunteți deja la al treilea vis.

Ziua e bine, e mai liniște în suflet, sunt mulți oameni în jur, toată lumea vorbește, e acel furnicar de care nici gândurile nu ți le auzi, ziua o pot numi un fel de "amortizor al durerii"... Daaaaar pedeapsa vine noaptea. Cică noaptea ar trebui să fie un sfetnic bun, vă zic eu, nu, nu e! Noaptea e acel moment când se închid ușile și acele sute de mâini întinse cu ajutoare dispar în ceață. Noaptea e acel moment când nu îți mai aparții, când vrei să plângi și să țipi până ar începe să îți sângereze corzile vocale de durere, dar nu poți pentru că te temi să nu trezești și sperii copilul și ajungi în punctul în care ești nevoit să țipi, să urli și să plângi în șoaptă...

P.S. Așa arată iadul!!!”, a postat soția acestuia pe o rețea de socialiaze.

Când va avea loc înmormântarea

Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu sau sa-și ia rămas bun de la Iulian, sunt așteptață în această seară la casa mortuară, urmând ca luni, 5 iulie, să aibă loc înmormântarea.

Niciodată nu m-am gândit că voi face asemenea postări... în seara asta sicriul se va afla la casa mortuară peste stradă de biserica catolică. Iar mâine la ora 10.00 va avea loc slujba de înmormântare”, a transmis soția bărbatului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233