dobroge.tv

Live

Un nou centru de vaccinare, amenajat pentru constănțeni și turiști, la Delfinariu

02 iulie 2021
Publicitate

Distracție și vaccin! Asta vor găsi turiștii veniți pe litoral în acest weekend care vor vizita Delfinariul din incinta Centrului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. După demersul din urmă cu mai puțin de o lună, când un centru de vaccinare a fost disponibil aici cu ocazia nopții muzeelor, autoritățile au decis să repete inițiativa. Din păcate, de această dată interesul nu a fost unul prea mare, cel puțin în parte a zilei de vineri.

Interesul nu a fost prea mare la vaccinare în prima zi în centrul de la Delfinariu. Personalul medical de aici speră ca în zilele următoare oamenii să fie mai dornici să se imunizeze.

Reprezentanții Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța nu s-au descurajat însă și îi îndeamnă pe oameni să vină la imunizare în număr cât mai mare, pentru a preveni un posibil val patru.

În lume apar tulpini tot mai agresive, tot mai lipicioase, tot mai transmisibile. În contextul în care nu putem vaccina copiii sub 13 ani, întrucât nu există cercetări vis a vis de eficacitate și siguranță în acest sens, ne vaccinăm pe noi”, a declarat Adrian Bîlbă, director CMSN.

Cei care aleg să se vaccineze aici pot să o facă folosind vaccinul Pfizer sau Johnson&Johnson”, a declarat Tudorel Ene, purtător de cuvânt DSP Constanța.

Oamenilor li se pare o idee bună, însă mulți dintre turiști spun că în vacanță vor să aibă alte preocupări decât să gândească la vaccinare.

Poate ar fi o oportunitate foarte bună de a te vaccina. Dar cred că cine a dorit, s-a vaccinat până acum”, spune o turistă.

Cei precauți deja s-au vaccinat și consideră că inițiativă a autorităților în acest sens este binevenită.

Reporter: Centrul de vaccinare de aici credeți că este o idee bună?

Tătic: Cred că da, dar nu prea se vaccinează lumea.

Centrul de vaccinare amenajat în cadrul Delfinariului din Constanța va funcționa timp de trei zile, în intervalul orar 10-18. Imunizarea se poate face fără programare, o carte de identitate valabilă fiind suficientă pentru ca cei interesați să primească serul.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233