dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare în Constanța: se modernizează trotuarele de pe bulevardul Mamaia

02 iulie 2021
Publicitate

Continuă lucrările edilitare din centrul orașului. Șantierul a ajuns în dreptul intersecției bulevardului Mamaia cu strada Bucovinei. Se montează pavele noi atât pe scuar, cât și pe trotuar. Părerile constănțenilor sunt împărțite: unii sunt mulțumiți de rezultate, alții se plâng că activitatea muncitorilor se desfășoară încet, iar traficul și circulația pietonilor sunt îngreunate de prea mult timp.

Pe arterele principale din municipiu continuă lucrările de reamenajare. Trotuarele sunt reabilitate și modernizate, astfel încât condițiile de circulație a pietonilor să fie îmbunătățite.

Activitate intensă astăzi pe bulevardul Mamaia. Se amenajează un segment din scuar, dar continuă și lucrările de reabilitare a trotuarului.

Noua înfățișare a aleii pietonale i-a scăpat pe oameni de mașinile parcate în totalitate pe trotuar, fapt care îi bucură pe locuitorii zonei care nu trebuie să se mai strecoare printre autoturisme și tufișuri.

Trebuiau făcute. Eu aștept de foarte mult timp pentru că sunt foarte multe hârtoape și mai e un aspect: am scăpat de mașinile parcate ilegal și e mult mai bine așa, chiar dacă e deranj, chiar dacă este mizerie, eu sunt mulțumită”, spune o constănțeancă.

Totuși, deranjul și mizeria pare să îi nemulțumească pe unii dintre constănțeni care de desfășurarea lucrărilor. Oamenii spun că echipele de muncitori se mișcă greu și că de prea mult timp traficul este îngreunat din cauza acestora.

Ritmul de execuție al lor este lamentabil. E greu de presupus că în atâtea luni se poate face doar o singură parte a unui bulevard care să încurce circulația pietonală, să încurce mașini, care să încurce tot traficul și toată mobilitatea din oraș”, spune un constănțean.

Proiectul care se desfășoară pe bulevardul Mamaia prevede reabilitarea trotuarelor pe o suprafață de peste 10.000 mp și recondiționarea carosabilului pe o suprafață de peste 38.000 mp.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233