dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare în Constanța: în Poarta 1 se montează bariere pentru taxare

01 iulie 2021
Publicitate

O nouă lucrare de infrastructură se desfășoară în municipiul Constanța. Echipele municipalității montează bariere la intrarea în parcarea din zona Poarta 1. Șoferii vor putea plăti parcare fizic, iar bariera se va deschide după ce taxa va fi achitată.

Lucrările de reabilitare se mută la Poarta 1. Aici echipele municipalității pregătesc zona pentru montarea unor bariere pentru taxare.

Concret, șoferii care vor dori să intre în parcare vor fi nevoiți mai întâi să achite o taxă pentru a-și putea lăsa autoturismul în zonă.

Și dacă până acum plata prin SMS ridica probleme printre constănțeni, acum oamenii sunt încântați că pot plăti direct de pe geamul mașinii fără a fi nevoiți să facă un efort.

Din punctul meu de vedere e ok că se montează aceste bariere. Se va crea un mediu civilizat de parcare”, spune un constănțean.

Probabil va fi un lucru mai bun decât SMS-ul”, spune un alt constănțean.

În cazul în care vremea va fi favorabilă, lucrările vor continua și în zilele următoare. În paralele, în această săptămână se acționează în mai multe zone ale orașului. De exemplu, circulația autovehiculelor va fi interzisă pe strada Făgetului, delimitat de strada Primăverii și strada Ion Andreescu, două nopți la rând. Din această seară vor începe lucrările de recondiționare a carosabilului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233