dobroge.tv

Live

Moţiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului Cîţu a fost respinsă

Moţiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului Cîţu a fost respinsă
29 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Moţiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului Cîţu a picat, fiind înregistrate 201 de voturi „pentru”, faţă de cele 234 necesare. De asemenea a fost înregistrat un vot „împotrivă”, conform anunţului făcut în plen. Premierul Florin Cîţu a afirmat, la finalul dezbaterilor din Parlament asupra moţiunii de cenzură, că social-democraţii sunt îngrijoraţi de sărăcia din România, dar poartă „cămăşi scumpe şi ceasuri care costă cât un apartament”, scrie news.ro.

Domnilor de la PSD, ce-mi place mie când vă îngrijorează sărăcia din România, cu cămăşi scumpe şi ceasuri care costă cât un apartament şi staţi şi vă îngrijorează sărăcia din România. Domnule Ciolacu, oamenii deja ştiu, s-au hotărât şi vă spun să plecaţi acasă”, a afirmat premierul.

Premierul Florin Cîţu s-a adresat marţi, în plenul Camerelor reunite, PSD, la dezbaterea moţiunii, spunând că PSD a dezvoltat o obsesie personală, că social-democraţilor le e frică şi că guvernarea e puternică şi unită. În replică, liderul PSD Marcel Ciolacu a făcut referire la rezultatul alegerilor locale parţiale de duminică, spunând: „PSD e mai bun decât coaliţia voastră de pierzători”.

Liderul deputaţilor AUR George Simion a afirmat că Florin Cîţu a ajuns prim-ministru al României dintr-o întâmplare nefericită şi că acesta a fost luat de Ludovic Orban şi făcut premier, iar acum în plenul Palamentului vorbeşte despre alegerile interne ale PNL, în loc să dea raportul în faţa românilor.

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a prezentat „dovada” vaccinării, după ce premierul Florin Cîţu a cerut acest lucru de la tribuna Parlamentului. Ea a scris pe Facebook că premierul spune că „asta e reţeta «fantastică» prin care el va scoate economia din criză! Că aşa achită şi împrumuturile înrobitoare! Găseşte bani de pensii, alocaţii, sprijin pentru mediul de afaceri! Gata, am difuzat dovada! Hai cu realizările woooww”.

Parlamentul a dezbătut marţi prima moţiune de cenzură împotriva actualului Executiv, iniţiată de PSD şi intitulată „România EŞUATĂ. Recordul «fantastic» al Guvernului Cîţu”. Şi-au înregistrat prezenţa 364 de parlamentari dintr-un total de 466.


Sursă foto: News.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233