dobroge.tv

Live

Diana Șoșoacă: „Voiam să îi spun domnului Orban că dacă îmi acordă două-trei minute îl ajut să scape de domnul Cîţu”. Senatoarea a adus și un sac pentru cadavre

Diana Șoșoacă: „Voiam să îi spun domnului Orban că dacă îmi acordă două-trei minute îl ajut să scape de domnul Cîţu”. Senatoarea a adus și un sac pentru cadavre
29 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Senatoarea Diana Şoşoacă a afirmat că actualul Guvern este inimaginabil de distrugător pentru poporului român şi a adăugat că Florin Cîţu şi membrii Executivului au urme de sânge pe mâini, referindu-se la morţii de COVID-19, cifrele deceselor nefiind cele reale. Ea a început discursul parafrazându-l pe Ion Luca Caragiale: „Ai uitat neică că e senator Şoşoacă, ai uitat neică de senator Şoşoacă şi o să îţi trag o revoluţie de o să mă pomeneşti”, scrie news.ro.

Voiam să îi spun domnului Orban că dacă îmi acordă două-trei minute îl ajut să scape de domnul Cîţu. Am auzit aici de o dictatură care vaa dura cel puţin 10 ani. Eu vreau să îl parafrazez pe Caragiale - Ai uitat neică că e senator Şoşoacă, ai uitat neică de senator Şoşoacă şi o să îţi trag o revoluţie de o să mă pomeneşti. Trecând de la umor, că asta face românul râde când e rău, idea este că această guvernare este inimaginabil de distrugătoare pentru poporul român. Mă uitam pe GPS să văd unde sunt autostrăzile pe care pot să le schimb de o să mă rătăcesc prin ele ca să ajung la Iaşi în circumscripţie. Mă uitam să văd unde este PIB, apropos deficit 9,7% din PIB faţă de 3% preconizat. Mă uitam cum bolnavii cronici nu au dreptul nici acum să intre în spitale să se trateze. Mă uitam cu 26.000 de oameni au murit, vezi Doamne de COVID, ca să aflăm de la Ministerul Sănătăţii că doar 217 au fost morţi de COVID, dar între timp cei din urmă morţi, vin acum, vor fi cei dintâi, ca să se mai mărească un pic numărul de morţi”, a declarat Diana Şoşoacă în plenul reunit al Parlamentului.

Ulterior, Diana Șoșoacă a plecat de la tribuna Parlamentului țipând, după care a scos un sac pentru cadavre pe care l-a pus în fața premierului Florin Cîțu. Aceasta a fost scoasă afară din sală de chestori, la solicitarea președintelui Camerei Deputaților, scrie Digi 24.

Doamna senator, comportați-vă civilizat și nu vă bateți joc de această instituție. Chestorii, luați sacul”, a spus, de la tribuna Parlamentului, Ludovic Orban.


Sursă foto: Facebook Diana Iovanovici Șoșoacă

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233