dobroge.tv

Live

Mare de lacrimi după moartea Mădălinei şi a fiului ei. Radu şi-a anunţat moartea, dar mesajul nu a fost văzut la timp: ''Viața avea sens datorită unicului fiu care a făcut-o să fie cea mai fericită''

Mare de lacrimi după moartea Mădălinei şi a fiului ei. Radu şi-a anunţat moartea, dar mesajul nu a fost văzut la timp: ''Viața avea sens datorită unicului fiu care a făcut-o să fie cea mai fericită''
27 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Moartea Mădălinei Ivănescu şi a fiului ei, Radu, de doar 18 ani, a şocat o întreagă comunitate. Cei doi au fost găsiţi morţi în apartamentul lor, de pe Badea Cârţan. Anchetatorii încă încearcă să descopere ce a dus la producerea acestei tragedii.

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Constanta, adolescentul a fost descoperit spanzurat, iar mama acestuia era decedata, intinsa pe jos intr-o alta incapere.Un echipaj de pompieri a fost solicitat de politisti sa intervina pentru a se putea intra in apartamentul in care se aflau cei doi Constanta.

"In cursul zilei de astazi, 25 iunie, politistii Sectiei 2 au fost sesizati, prin apel 112, de catre o femeie, cu privire la faptul ca prietena sa nu raspunde la usa si nici la telefon. Deplasati la fata locului, politistii au constatat faptul ca usa apartamentului este incuiata pe interior, fiind necesara interventia unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru patrunderea in apartament. In interiorul locuintei au fost identificate doua persoane, fiind vorba despre un tanar, de 18 ani, gasit spanzurat, si o femeie, de 48 de ani, decedata intr-o alta incapere. Decesul a fost constatat de echipajul din cadrul S.A.J. Constanta", se arata intr-un comunicat de presa transmis de IPJ Constanta.

La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, precum si un medic legist, pentru stabilirea situatiei de fapt.

Conform Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" Constanta, pompierii au patruns in apartament pe geamul de la bucatarie.

"In jurul orei 9.00, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea a fost solicitat sa intervina la o deblocare de usa, pe Badea Cartan. La fata locului s-au deplasat o autospeciala de descarcerare si autospeciala de stingere din cadrul Detasamentului Fripis, in total sapte pompieri. In prezenta politistilor, colegii au patruns in casa pe geamul de la bucatarie, fiind ulterior facilitat accesul in casa pe usa de la intrare", a informat ISU.

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, ca tanarul a fost gasit spanzurat de o teava metalica, iar mama sa - decedata, fara a prezenta, din primele cercetari, urme de violenta pe corp.

Radu absolvise unul dintre cele mai bune licee din oras, Colegiul National "Mircea cel Batran" din Constanta, iar mama acestuia, Madalina Ivanescu, era profesoara de fizica la un alt liceu de prestigiu, Ovidius, si fusese in urma cu cativa ani inspector la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta.

Radu practica baschet de performata la Clubul Sportiv Stiinta din Capitala si urma sa mearga la o facultate din Bucuresti, spun vecinii.

Acestia povestesc ca baiatul si-ar fi planificat moartea si ar fi lasat un mesaj pe pagina sa de socializare in care spunea ca "Totul s-a sfarsit!".

Se pare ca tanarul suferea de depresie, mama i s-ar fi plans unei vecine ca nu il poate lasa deloc singur in apartament, din cauza temerilor pe care acesta le avea.

Zeci de mesaje de condoleanţe

Zeci de mesaje de condoleanţe au fost postate pe Facebook de cei care i-au cunoscut şi apreciat pe cei doi.

„Întotdeauna cu zâmbetul pe buze, gata să sară în ajutor. Drum lin spre stele, Mădălina!“

„Am avut bucuria de a colabora cu Mădălina într-un proiect STEM. Astăzi am aflat cu multă tristețe vestea dispariției sale prea devreme. Dumnezeu să o odihnească!“

„Dumnezeu să-i ierte!! Mereu ați fost pentru noi și ne-ați ținut partea la orice. Nu îmi vine să cred, sincer.“

„Evident nu mai are cine să citească aceste rânduri..... Și totuși nu pot să nu spun că mi s-a dus o parte din suflet când am auzit...... Vă știu pe amândoi parcă de-o viață, iar pe Răducu de mic....de o seamă cu al meu copil.....Ce tragedie, Doamne..... Sunt în stare de șoc.....“

„Drum lin printre îngeri, Doamna mea bună! Dumnezeu sa va odihnească în pace! Sincere condoleanțe!“

"Suntem alături de familia greu încercată a Gladiatorilor de la CSS1-Athletic Constanta U18. Vestea tristă de azi a fost una pe care nu ne-am fi dorit să o auzim vreodată, și anume că suntem mai puțini. Vom păstra cele mai frumoase amintiri de pe parchet și ne vom aduce aminte de momentele din teren și din tribune trăite alături de cei care azi ne-au părăsit. Sincere condoleanțe!“, a transmis clubul de baschet BC Athletic Constanţa.

”Cu profundă tristețe am primit astăzi vestea trecerii în neființă a unuia dintre sportivii de mare perspectivă ai baschetului constănțean și totodată ai familiei Phoenix Constanța. Dispariția prematură a celui care a fost Radu Ivănescu a lăsat un gol uriaș în sufletele noastre, iar tot ce ne-a rămas acum este să ne rugăm pentru sufletul lui și al mamei sale, Mădălina Ivănescu, cu speranța că sunt într-un loc mai bun acum. Suntem alături de familia îndurerată, pe care o asigurăm de tot suportul nostru în aceste vremuri crunte pe care le traversează”,a transmis echipa de handbal Phoenix CSU Simona Halep.

"Unul dintre colegii noștri trece printr-o dramă teribilă! Suntem alături de tine, Liviu!O profesoară de la Liceul Decebal și fiul ei, găsiți morți în casă, la Constanța – acesta a fost articolul apărut în presă.Ulterior, vestea a căzut ca un trăsnet pe grupurile celor din Sport și Tineret, era vorba de familia colegului nostru, Liviu Ivănescu, director în Ministerul Tineretului și Sportului.Suntem consternați de drama prin care trece Liviu, nimeni nu își poate imagina cât de mare este durerea lui. Ne rugăm să aibă putere în aceste momente dificile.Rămânem alături de el și îi transmitem sincere condoleanțe pentru pierderea celor dragi!Dumnezeu să îi odihnească în pace!Echipa SNST", a transmis Sindicatul Naţional Sport şi Tineret.

Şi foștii colegi ai prof. Mădălina Ivănescu au transmis un mesaj emoţionant: "Se spune că „Viața e ca jocul de șah: noi ne facem planul, el însă atârnă de ceea ce face soarta.” Din păcate, soarta nemiloasă a dat șah-mat neașteptat unor vieți, care mai aveau enorm de multe de „spus” și de făcut.

Cu imensă durere deplângem plecarea din această viață a Mădălinei Ivănescu, care ne-a fost colegă vreme de opt ani, care tot timpul avea o vorbă de alinare pentru fiecare și care mereu găsea puterea de a zâmbi chiar și atunci când „norii negri” se adunau deasupra vieții sale.

Pentru ea, viața căpăta și avea sens datorită unicului fiu, Radu Ivănescu, cel care a făcut-o să fie cea mai fericită și împlinită mamă. Inimile lor mari și frumoase au încetat să mai bată, rămânând inseparabili și în cealaltă viață...

Drum lin către îngeri, Radu și Mădălina! Tatăl ceresc să aibă în grijă sufletele voastre minunate!"

Mădălina Ivănescu va fi înmormântată astăzi.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233