dobroge.tv

Live

ALERTĂ METEO. Cod portocaliu de furtuni pentru jumătate de ţară - Dobrogea, sub cod galben! HARTA JUDEŢELOR AFECTATE

ALERTĂ METEO. Cod portocaliu de  furtuni pentru jumătate de ţară - Dobrogea, sub cod galben! HARTA JUDEŢELOR AFECTATE
22 iunie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în această dimineaţă, o avertizare de cod portocaliu de ploi şi vijelii în jumătate de ţară.

Codul portocaliu este valabil în intervalul 22 iunie, ora 10:00 – 23 iunie, ora 10:00 Astfel, în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, în Moldova și în zona montană a Olteniei și Munteniei vor fi perioade cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 l/mp și pe arii restrânse 50...80 l/mp. Vor fi și intensificări ale vântului, vijelii, descărcări electrice și grindină.

Codul galben a intrat în vigoare astăzi, de la 10:00 şi expiră mâine, la aceeaşi oră. În intervalul menționat, în Dobrogea, Muntenia și local în Oltenia vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și pe arii restrânse 40...50 l/mp.

De asemenea, de mâine, 23 iunie şi până pe 25 iunie, la ora 10:00, este valabil un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabil pentru toată țara. În acest interval, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp și pe arii restrânse 40...60 l/mp, îndeosebi în nord, centru, nord-est și în zonele de munte.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233