dobroge.tv

Live

Vaccinare „împotmolită” în nisip: au fost probleme la deschiderea centrului de imunizare de pe o plajă din Constanța

25 iunie 2021
Publicitate

Vaccinare cu probleme în Constanța. Pe de-o parte lipsă de organizare, pe de alta, lipsă de interes. Imunizarea pe plajă a început mai târziu din cauza lucrărilor de amenajare ale punctului medical care au fost gata după câteva ore de la momentul anunțat inițial. În unele centre deja existente, nici urmă de persoană dornică să se vaccineze.

Vaccinarea pe plajă a început cu probleme vineri dimineață. Punctul medical pregătit pentru imunizare nu a fost gata la ora stabilită de Direcția de Sănătate Publică din Constanța. În jurul orei 10, muncitorii abia se apucau de montarea acestuia.

Deși autoritățile au că vaccinarea pe plajă începe la ora 10 dimineața, cortul unde se face imunizarea nu era încă montat astăzi, aproape de ora prânzului.

Nici la centrele deja amplasate în oraș, oamenii nu s-au îngrămădit. De pildă, turiștii, dar și localnicii se pot vaccina în Gara Constanța. Totuși, aceștia nu au fost prea dornici, spun cadrele medicale distribuite în acest punct medical.

Astăzi a fost deschis și centrul de vaccinare amplasat în Gara Constanța. Potrivit cadrelor medicale de aici, doar patru persoane au fost imunizate în primele trei ore de la deschidere.

Concomitent cu acestea, autoritățile sanitare au anunțat și alte maratoane de vaccinare care vor fi organizate în acest weekend.

Vor exista centre de vaccinare amplasate pe faleza Cazinoului din Mamaia, în piața Ovidiu, dar și în două centre comerciale din Constanța”, a declarat Tudorel Ene, purtător de cuvânt DSP Constanța.

De asemenea, un maraton este organizat în weekend și la un festival de muzică din Techirgiol.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233