dobroge.tv

Live

Cine este interlopul care a fost arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de probă de la mall

Cine este interlopul care a fost arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de probă de la mall
25 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Nicolae Valentin Gălăţeanu, un cunoscut interlop prahovean, a fost arestat pentru deţinere de armă letală, după ce şi-a uitat pistolul în cabina de probă a unui magazin. 

De-a lungul timpului, interlopul în vârstă de 36 de ani fost implicat implicat în mai multe incidente, fiind un nume foarte cunoscut autorităţilor. De această dată a fost însă urmărit de un ghinion incredibil. Şi-a uitat într-o cabină de probă dintr-un magazin o geantă în care se afla un pistol cu glonţ. Alături a fost găsit şi un încărcător cu 8 cartuşe. 

Nicolae Valentin Gălăţeanu a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în modalitatea deţinerii şi portului fără drept a unei arme letale. Iniţial bărbatul a spus că arma nu îi aparţine, dar în final a recunoscut. 

“În ziua de 22.06.2021, în jurul orei 16.00, Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase a fost sesizat prin sistemul 112 de către un angajat din cadrul unui complex comercial cu privire la faptul că intr-o cabină de probă a fost găsită o geantă în care se afla un pistol. Din primele verificări efectuate la faţa locului a rezultat că arma este una de tip letal”, se arată în comunicatul poliţiei. 

Poliţiştii din mai multe judeţe îl cunosc destul de bine pe Nicolae Gălăţeanu, zis Raşpa. Acesta a fost de-a lungul timpului implicat în mai multe incidente. Poate cel mai cunoscut a avut loc în 2009. Atunci, poliţiştii din Ploieşti au primit o informaţie potrivit căreia ar fi urmat să aibă loc un adevărat măcel între rromii ursari şi zavragii. Raşpa şi un prieten de-al său din clanul Zavragiilor i-au rănit cu săbiile pe liderii rromilor ursari, aşa că s-a spus că aceştia au vrut să se răzbune, arată fanatik.ro. Poliţiştii au împânzit tot oraşul şi în final bătaia nu a mai avut loc.

Sursă foto: fanatik.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233