dobroge.tv

Live

TRAGEDIE LA CONSTANŢA. O mamă şi fiul ei au fost găsiţi morţi în casă. Mădălina era profesoară de fizică, iar Radu era un elev model

25 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Ies la iveală noi detalii despre descoperirea şocantă dintr-un bloc din Constanţa, de pe strada Badea Cârţan. Tânărul de 18 ani era absolvent al Colegiului Naţional "Mircea cel Bătrân" din Constanţa, iar mama acestuia, cadru didactic la Liceul Teoretic "Decebal". Cei doi au fost găsiţi morţi în apartamentul în care locuiau.

Citeşte şi: Tragedia care a cutremurat Constanţa. Radu şi-ar fi pus capăt zilelor după ce şi-a văzut mama moartă!

Tânărul de 18 ani ar fi fost găsit spânzurat de o ţeavă metalică, iar mama sa, în vârstă de 48 de ani, prăbușită la podea, fără urme de violență pe corp. Autorităţile au fost alertate prin 112 după ce colegi de serviciu ai mamei adolescentului, profesoară la Liceul Teoretic "Decebal", nu au putut lua legătura cu aceasta la telefon de joi seară.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care au s-au produs cele două decese.

Din primele informaţii, este vorba despre Mădălina Ivănescu, în vârstă de 48 de ani care profesoară la Liceul Teoretic „Decebal” din Constanța

Radu Ivănescu, fiul acesteia, în vârstă de 18 ani, practica sport de performață. Băiatul absolvise Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân, unul dintre cele mai bune colegii din Constanța și urma să meargă la o facultate din București. Era înscris la Clubul Sportiv Știința din Capitală. Potrivit unei vecine de bloc citate de antena3.ro,, băiatul ar fi lăsat un mesaj pe pagina sa de socializare în care spunea ”Totul s-a sfârșit!”.

Ce spune IPJ Constanţa

"În cursul zilei de astăzi, polițiștii Secției 2 au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că prietena sa nu răspunde la ușă și nici la telefon. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenția unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament.În interiorul locuinței au fost identificate două persoane, fiind vorba despre un tânăr, de 18 ani, găsit spânzurat, și o femeie, de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere. Decesul a fost constatat de echipajul din cadrul S.A.J. Constanța.La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și un medic legist, pentru stabilirea situației de fapt.Cercetările continuă", se arată într-un comunicat al poliției.

Ce spune Inspectoratul pentru Situații de urgență Dobrogea

"În jurul orei 09.00 Inspectoratul pentru Situații de urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină la o deblocare de ușă, pe Badea Cârțan. La fața locului s-au deplasat o descarcerare și autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Fripis, total 7 pompieri.

În prezența polițiștilor, colegii au pătruns În casa pe geamul de la bucatarie, fiind ulterior facilitat accesul În casa pe ușa de la intrare. Au fost găsite în casă două persoane inconștiente, fiind solicitat sprijinul echipajului de la SAJ", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica

Sursă foto: Facebook Madalina Ivanescu


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233