dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Percheziţii de amploare la persoane bănuite de cămătărie: poliţiştii au confiscat o maşină!

CONSTANŢA. Percheziţii de amploare la persoane bănuite de cămătărie: poliţiştii au confiscat o maşină!
21 iunie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Au loc percheziţii de amploare în aceastî dimineaţă la persoane bănuite de cămătărie, abuz de încredere, falsificarea instrumentelor de autentificare sau de marcare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi fals în declarații. Până la acest moment 3 persoane sunt bănuite de comiterea faptelor (2 bărbați și o femeie).

"La data de 20 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 4 au efectuat 6 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanţa și a oraşelor Năvodari şi Ovidiu, în cadrul unui dosar penal instrumentat de Parchetului Tribunalului Constanţa, cauză ce privește săvârșirea infracţiunilor de cămătărie, abuz de încredere, falsificarea instrumentelor de autentificare sau de marcare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi fals în declarații. În urma activităților defășurate, a fost ridicat, în vederea continuării cercetărilor, un autoturism.

De asemenea, în urma unor percheziţii efectuate la mai multe puncte de lucru comune ale unor societăţi comerciale situate pe raza orașelor Năvodari şi Ovidiu, au fost ridicate în vederea cercetărilor 5 laptupuri, un set de plăcuţe de înmatriculare, șase ştampile și alte bunuri cu valoare probatorie.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale Constanța și de suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța.

Polițștii continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale care se impun", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233