dobroge.tv

Live

Turiștii se vor putea vaccina anti-COVID chiar pe malul mării: o plajă din Constanța îi așteaptă deja pe doritori

23 iunie 2021
Publicitate

Vaccinare la plajă- va fi posibilă începând din acest weekend, la malul mării. Campania de vaccinare s-a extins aproape peste tot, iar acum turiștii aflați pe litoral dar și localnicii se vor putea imuniza chiar la intrarea în zona de șezlonguri. Oamenii sunt încântați de idee și speră ca astfel tot mai mulți se vor imuniza, deoarece doar astfel putem scăpa de valul patru al pandemiei.

Mai multe maratoane de vaccinare vor fi organizate de Direcția de Sănătate Publică în Constanța în acest weekend. Unul dintre punctele de imunizare va fi amenajat, conform autorităților sanitare, pe o plajă din cartierul constănțean Faleză Nord.

Unul din punctele de vaccinare se va afla și pe o plajă. Imunizarea se va face cu vaccinul de la JohnsonPfizer sau cu vaccinul de la Johnson”, a declarat Tudorel Ene, purtător de cuvânt DSP Constanța.

Chiar la intrarea pe plajă vor fi amenajate centrele de vaccinare. Aici, turiștii se vor putea imuniza în vacanță.

Decizia vine după ce premierul Florin Cîțu a vorbit despre extinderea campaniei de imunizare.

În ceea ce ne privește, din partea Guvernului, am dus vaccinul cam peste tot. Avem acum caravane care merg cu vaccinul în zone rurale, am făcut maratoane de vaccinare, în aeroporturi avem centre de vaccinare, în gări, la frontieră. Am văzut și în lanul de lavandă câteva centre de vaccinare. La intrarea pe plajă vom avea. Deci, peste tot”, a declarat Florin Cîțu, premierul României.

Oamenii spun că ideea este bună. Vaccinarea pe plajă i-ar îndemna pe mulți să se imunizeze deși se află în vacanță, cred aceștia.

S-ar putea unii să se vaccineze”, spune o doamnă.

E un lucru bun”, spune o altă doamnă.

Și operatorilor plajelor le surâde această idee. Totuși, unii dintre aceștia cred că oamenii care vin pe litoral au alte priorități.

Plaja este în aer liber. Adică păstrăm distanțele, nu este același lucru ca atunci când intră într-un mall sau atunci când merg într-un restaurant închis. Acolo pot apărea anumite temeri. Dar cred că pe plajă, lumea oricum va fi”, a declarat George Țicu, manager plajă.

Nu știu dacă neapărat când vin la mare este momentul să se vaccineze. Dar, este un lucru bun”, spune o doamnă.

Premierul a mai declarat că, în cazul în care populaţia eligibilă se vaccinează până la toamnă, nu ar trebui să existe un val patru al pandemiei de COVID.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233