dobroge.tv

Live

Cine este blonda care s-a răzbunat pe șoferul unui Logan, împreună cu iubitul. Polițiștii încă o caută: „Eu am dezghețat un fraier și mi-a inundat plantația”

Cine este blonda care s-a răzbunat pe șoferul unui Logan, împreună cu iubitul. Polițiștii încă o caută: „Eu am dezghețat un fraier și mi-a inundat plantația”
23 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Şoferul de BMW care, în seara zilei de duminică, 20 iunie, a blocat un automobil Logan şi l-a agresat pe şoferul acestuia cu o crosă de golf, a fost identificat şi reţinut de Poliţie. Cu toate acestea, iubita lui, care a lovit Loganul cu picioarele în oglindă şi în portiera stânga-faţă, nu a fost încă găsită de oamenii legii.

Şoferul BMW-ului, în vârstă de 30 de ani, a fost reţinut deoarece este acuzat de infracţiunile de lovire şi alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi împiedicarea sau ingreunarea, circulaţiei pe drumurile publice -- detalii aici: Şoferul de BMW care a atacat un Logan cu o crosă de golf a fost reţinut. Partenera lui este încă căutată de poliţişti

Cine este blonda

Potrivit KanalD, numele acesteia este Florina Șerbănică, în vârstă de 23 de ani. Deși originară din Buzău, aceasta trăiește în prezent în București.

Se recomandă a fi administratorul unui club din județul Buzău, dar pasionată deopotrivă de agricultură. Nu de puține ori s-a filmat pe câmp, cu mâinile și cu picioarele pline de nămol, scrie Kanal D.

Revoltă în mediul online

Scenele în care blonda apare lovind cu picioarele o mașină au stârnit o serie de reacții pe pagina sa de socializare. Vizibil revoltați, oamenii au început să comenteze.

Deci tu ești madam care a apărut la știrile televiziunilor că ai bătut împreună cu iubitul în București pe bietul șofer. Deja v-au făcut vedete televiziunile, că vroiați să-l linșați cu o crosă în cap pe bietul om și să-l lăsați invalid. Acea înregistrare video cu crosa a fost preluată de toate televiziunile din România, și v-au dat la știrile de la 19:00, plus că la TV au scris numele dumneavostră, și mai multe poze. Tot Bucureștiul a văzut acea filmare și s-a crucit de cruzimea acelui bărbat cu crosa. Când suflet nu există... este lesne de înțeles”, este unul dintre mesaje.

Ea este. Doar că acum se ascunde pe centură, pe undeva. Sper să înfunde pușcăria. Să îi mai iasă arfele alea din cap. Auzi tu, macetă. Pt asta o băgam și la tentativă de omor. Ăștia merită să stea în taigaua siberiana, nu în societate. Se vede din pozele ei, câtă minte are. Ioc. Dar a știut să dea cu piciorul. Vai că nu ar intra ea la zdup vreo 2, 3 ani, că vede ea picioare acolo”, este un alt mesaj.

Pițipoanca trebuie arestată. Doi ani la Rahova și-și schimbă ideile”.

Ce făceai cu maceta, madam? Ești și karatistă? Ai văzut ceva filme de acțiune

Se întâmplă astfel de lucruri pentru că justiția este coruptă si nu da exemple cu altfel de indivizi ,drept exemplu Xena e liberă acești indivizi ar trebui condamnați exemplar pentru a descuraja alți indivizi

Reamintim că un şofer aflat la volanului unui autoturism Dacia Logan a fost blocat în trafic duminică seară de şoferul unui BMW, care a coborât şi l-a atacat cu o crosă de golf. În incident a fost implicată şi o tânără, tot din BMW, care a lovit cu picioarele una din portiere -- detalii aici: VIDEO. Şoferul unui BMW şi iubita lui aplică o ''corecţie'' în trafic: ''Un cuplu de intelectuali s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan''


Sursă foto: Europol / Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233