dobroge.tv

Live

Românul dispărut misterios de lângă soţie, la graniţa slovaco-ungară, a fost găsit. Petrişor era desculț, confuz şi cu răni pe tot corpul

Românul dispărut misterios de lângă soţie, la graniţa slovaco-ungară, a fost găsit. Petrişor era desculț, confuz şi cu răni pe tot corpul
23 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Românul care a fost dat dispărut de familie, la granița dintre Slovacia și Ungaria, a fost găsit în viață, dar confuz și cu răni pe tot corpul, scrie observatornews.ro.

Ieri seară, 22 iunie 2021, românul despre care nu se mai ştia nimic din data de 20 iunie a fost depistat de poliţiştii slovaci, conform postului de televiziune Antena 3. El a fost găsit la o fermă dintr-o localitate situată la câţiva kilometri de locul de unde fusese dat dispărut de către soţie, aproape de graniţa dintre Slovacia şi Ungaria. Bărbatul este în stare de șoc, povestește familia, fiind găsit "desculț, la bustul gol, cu răni pe tot corpul după ce a rătăcit prin mlaștină și păduri".

Românul a fost găsit la o fermă din satul Strazne, cu ajutorul primarului Julius Horvath, un fost polițist, care l-a căutat pe Petrișor cu mașina de teren personală.

"Am bucuria de a vă anunța că L-AM GĂSIT TEAFĂR pe Petrișor, însă desculț și la bustul gol, neștiind ce e cu el, cu răni pe tot corpul după ce a rătăcit prin mlaștină și păduri. L-am găsit la o fermă din localitatea vecină prin ajutorul logodnicului meu care a luat legătura cu primarul de acolo, domnul Julius Horvat (fost polițist), un om extraordinar, fără de care nu am fi reușit nimic și care l-a căutat cu mașina de teren personală după ce i-am arătat imaginile de pe camerele de supraveghere", a transmis o rudă a bărbatului.

Despre nemţean nu s-a mai ştiut nimic din seara zilei de 20 iunie, când era în localitatea slovacă Veky Kamenec, în apropierea vămii cu cealaltă ţară menţionată.

Tânărul venea din Marea Britanie spre România, fiind însoţit de soţia sa. În jurul orei 22.00, a coborât din maşină, spunându-i partenerei câ merge să cumpere o sticlă de apă, dar nu a mai revenit la autoturism. În atare condiîii a fost dat dispărut, iar rudele s-au mobilizat şi au postat pe reţelele de socializare mesaje în care cereau ajutor celor care puteau da relaţii despre tânărul din Neamţ.

„Distribuiţi vă rog! Dispărut de 12 ore la graniţa dintre Slovenia şi Ungaria, la aproximativ 5 kilometri de graniţă, între localităţile Velki Kamene din Slovacia şi Pecin, din Ungaria. Se numeşte Petrişor Pipirigeanu. Poartă un tricou albastru deschis Adidas şi pantaloni de trening verzi trei sferturi. Venea din Anglia spre România. Dacă treceţi prin zonă şi îl vedeţi anunţaţi poliţia sau contactaţi familia la numerele de telefon 0771/050.029 sau 0752.987.301. Vă mulţumim!“, scrisese pe Facebook naşa lui Petrişor Pipirigeanu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233