dobroge.tv

Live

Caz incredibil. Un şofer, dus la bancomat chiar cu maşina Poliţiei, pentru a scoate banii de şpagă

Caz incredibil. Un şofer, dus la bancomat chiar cu maşina Poliţiei, pentru a scoate banii de şpagă
21 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Ancheta în care sunt implicaţi mai mulţi poliţişti de la Rutieră, din Botoşani, scoate la iveală aspecte şocante. Printre altele un şofer a fost duşi de oamenii legii cu maşina Poliţiei, la un bancomat, să scoată banii de şpagă. Alţi poliţişti s-au mulţumit doar cu lapte şi brânză, scrie Adevărul.

La începutul acestei luni nu mai puţin de 16 poliţişti de la Serviciul Rutier Botoşani au fost duşi pentru audieri într-un dosar masiv de luare de mită şi abuz în serviciu. Opt dintre aceştia au fost iniţial arestaţi, după care plasaţi sub control judiciar. Procurorii DNA îi acuză pe poliţiştii de la rutieră că au luat şpagă de la şoferi pentru a închide ochii la tot felul de nereguli grave. Printre aceştia se află şi un comisar de Poliţiei. În timpul anchetei au fost scoase la iveală detalii scandaloase şi greu de crezut.

Dus de poliţişti la bancomat să scoată şpaga

Potrivit Monitorul de Botoşani, care citează surse apropiate anchetei, unul dintre şoferii opriţi în trafic nu avea bani pentru a acorda "atenţia" cuvenită agentului de la Rutieră. Poliţistul nu s-a lăsat demoralizat şi a insistat să-şi primească "partea" astfel că şoferul a fost urcat în autospeciala poliţiei şi dus la cel mai apropiat bancomat pentru a scoate banii necesari. Anchetatorii au cerut filmările de la banca respectivă, precum şi date de la bancă pentru a se stabili cu exactitate suma retrasă.

Şpagă în lapte şi brânză

Alţi poliţişti de la rutieră nu au fost atât de pretenţioşi. S-au mulţumit şi cu produse lactate pe post de şpagă spun jurnaliştii de la monitorulbt.ro. Mai precis, pe drumul Vlădeni-Leorda, din judeţul Botoşani, un şofer a fost prins cu o abatere rutieră pentru care risca să-şi piardă permisul de conducere. Pentru a scăpa basma curată le-a dat poliţiştilor câte un pachet cu lactate, în valoare de 50-60 de lei, scrie Adevărul.


Sursă foto: Botoșani News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233