dobroge.tv

Live

Cel mai amplu exercițiu organizat de Forțele Navale Române, la final

18 iunie 2020
Publicitate

Cel mai amplu exercițiu organizat de Forțele Navale Române a ajuns la final. Acesta a avut un grad mare de dificultate, el s-a desfășurat în toate mediile de luptă, atât în aer cât și pe mare. La exercițiu au participat și elicopterele Puma Naval care au realizat inclusiv misiuni de căutare și salvare pe mare.

Patru zile de instrucție pe mare, atât a durat cel mai amplu exercițiu naţional organizat de Forțele Navale Române în acest an, „Shield Protector 20”. Nu a fost o misiune ușoară, au fost acțiuni complexe desfășurate în toate mediile de luptă, precum și nave militare de toate tipurile. 

Concret, marinarii militari au executat trageri de luptă folosind toate categoriile de armament din dotarea navelor. Mai mult decât atât, navele au realizat exerciții de remorcaj, căutare și salvare, reaprovizionare, precum și monitorizarea traficului pe mare.

Alături de navele militare, la exercițiu au participat și elicopterele Puma Naval. Concret, acestea au contribuit la serialele de luptă antisubmarin și la suprafață. Printre exerciții se numără cel de căutare și salvare pe mare.



Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233