dobroge.tv

Live

Maşini confiscate de la infractori, scoase la licitaţie: cu cât se vinde un Porsche Panamera

Maşini confiscate de la infractori, scoase la licitaţie: cu cât se vinde un Porsche Panamera
18 iunie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Cei care îşi doresc o maşină, o pot cumpăra şi online, la licitaţie. De asemenea, sunt scoase la vânzare şi produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte, toare confiscate de la infractori.

Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) a lansat platforma anabi.just.ro/licitatiionline/, oferind posibilitatea potenţialilor cumpărători să participe la proceduri, respectând distanţarea fizică.

„Continuăm drumul început acum 10 ani când am înfiinţat biroul care a stat la baza constituirii ANABI. Digitalizarea va aduce mai multă eficienţă în acţiunile instituţiei. Sunt mulţumit de activitatea conducerii acesteia. Sunt convins că va veni curând şi ziua în care ANABI, prin cooperare cu partenerii instituţionali interni şi externi, va ”peria” în detaliu jurisdicţiile ”off shore” din toată lumea pentru a identifica activele financiare, mobiliare şi imobiliare obţinute prin infracţiuni şi va contribui la recuperarea lor de către Ministerul de Finanţe. În joc va intra în curând şi EPPO, Parchetul European. Facem eforturi, alături de Ministerul Public şi Ministerul de Interne, pentru ca acţiunea instituţiilor de aplicare a legii să redevină eficientă”, a declarat la momentul lansării platformei Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei, citat de adevarul.ro.

Agenţia, înfiinţată în urmă cu mai bine de 3 ani, are în administrare/evidenţă bunuri indisponibilizate în procese penale în valoare cumulată de aproximativ 203.348.420 euro (cont unic, conturi în unităţi financiar-bancare şi bunuri mobile aflate în administrare sau în procedură de valorificare).

Printre maşinile scoase la licitaţie se numără:

  • Audi Q7 din 2007 – 26.680 lei
  • Audi Q7 2008 – 21.439 lei
  • Fiat Ducato 1996 – 5.017 lei
  • Porsche Panamera 89.567 lei
  • Mitsubishi L 200 (2005) – 7.000 lei
  • Renault Megane 2006 – 1.033 lei
Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233