dobroge.tv

Live

Lucian Bode: Pompierii vor primi 476 de autospeciale de stingere a incendiilor

15 iunie 2021
Publicitate

Aproximativ 40% dintre autospecialele de stingere a incendiilor cu care intervin pompierii din țară sunt vechi de mai bine de 25 de ani. Flota va fi îmbunătățită în următorii doi ani, iar primul pas a fost făcut astăzi. Două acorduri-cadru privind furnizarea a 476 de autospeciale de stingere a incendiilor au fost semnate, valoarea investiției fiind de aproape 159 de milioane de euro.

Evenimentul de astăzi are o importanță deosebită în procesul de îmbunătățire a capacității de reacție a structurilor de intervenție specializate în stingerea incendiilor. Îndeplinirea cu succes a misiunilor de intervenție la care sunt chemați să răspundă pompierii militari depinde de nivelul de dotare cu echipamente menite să asigure, atât protecția salvatorilor cât și a comunităților aflate în pericol.

Prin încheierea celor două acorduri cadru, în valoare de aproximativ 159 de milioane de euro, vor intra în următorii doi ani, în dotarea structurilor IGSU, 476 de autospeciale de stingere a incendiilor”, a declarat Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233