dobroge.tv

Live

Vacanţă de probă în Spania

17 iunie 2020
Publicitate

Mii de turiști se bucură, începând de luni, de vacanță în Insulele Baleare. Este cumva o săptămână de "repetiții". Restul Spaniei urmează să se deschidă pentru turismul internațional de la 21 iunie.

Oficialii din ţara iberică vor să vadă cum poate funcționa turismul în masă în contextul coronavirusului, astfel că au deschis graniţele pentru turişti, într-un proiect pilot care va aduce aproximativ 10.000 de turişti în Insulele Baleare.

Zeci de persoane cu mască pe faţă au făcut coadă pe aeroport pentru a se îmbarca la un zbor spre Palma de Mallorca, dornici să testeze măsurile de distanţare socială pentru turişti, cu o săptămână înainte ca Spania să se redeschidă complet.

Hotelurile sunt limitate la o capacitate de funcţionare de 50% şi vor avea camere cu infraroşu la intrare pentru a măsura temperatura oaspeţilor. Guvernul a limitat la 10.900 numărul participanţilor la test.

Spania, una dintre cele mai populare destinaţii turistice din lume, a început să-şi închidă graniţele pentru turismul internaţional, după ce pandemia a determinat declararea stării de urgenţă la 14 martie. Însă guvernul s-a aflat sub o presiune tot mai mare de a redeschide un sector în care lucrează unul din opt spanioli.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233