dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. O mamă disperată le-a cerut salvatorilor să-i ajute fiul de doar 19 ani, dar pentru Eduard a fost prea târziu. Familia are nevoie de ajutor pentru înmormântare

10 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O familie din Constanţa trece prin momente cumplite după ce fiul lor de doar 19 ani s-a înecat în lacul Siutghiol. Apelul la 112 a fost făcut chiar de mama acestuia care a cerut disperată ajutor.

Pompierii de la ISU Constanța au fost alertaţi ieri de mama unui tânăr care a plecat sa înoate în lacul Siutghiol și nu s-a mai întors. La faţa locului au ajuns pompieri, o barcă, o maşină de stingere, un echipaj de prim-ajutor şi au fost chemați și scafandrii. Tânărul a fost găsit și scos din apă de către scafandri, inconștient, iar echipajele de prim-ajutor au aplicat protocolul de resuscitare. Din păcate, după îndelungi eforturi, tânărul a fost declarat mort, chiar sub ochii prietenilor săi.

Băiatul venise cu câțiva prieteni la un grătar, iar la un moment le-a spus că se răcorește puțin în valuri.

"El înainte a băut două beri. Dn ce mi-a spus el pe drum de la Mamaia Sat până aici, mi-a spus că n-a dormit aseară", a povestit unul din prietenii băiatului pentru antena3.ro.

Din păcate, Eduard nu a mai reuşit să iasă la mal. Surse ale Antena 3 spun că băiatul a intrat în lac și, deși apa era mică, maxim un metru și jumătate adâncime, se pare că acesta a alunecat, s-a lovit de ceva și a dispărut, fără ca cineva să observe că are probleme.

"Persoană a fost găsită la cca. 15-20 metri de mal, la o adâncime de cca. 3 metri. A fost găsită, recuperată, adusă la mal și predată echipajelor de la Ambulanță", a precizat Marian Ciulei, șeful scafandrilor ISU Dobrogea.

"A fost scoasă o persoană din lac, de către scafandri, în stop cardio-respirator. S-a efectuat protocol de resuscitare o ora și jumătate dar, din păcate, fără rezultat: pacientul a fost declarat decedat", a declarat Dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvând SAJ Constanța.

Poliția a deschis un dosar de cercetare penală și anchetează cazul.

Prietenii tânărului au lansat un apel pe o reţea de socializare, pentru a ajuta familia îndoliată.

“Facem apel la ajutorul vostru, cei care l-ati cunoscut sau cei care doriti sa ajutati, dorim sa ajutam familia indoliata, cu cat se poate, mana de la mana, fiecare leu conteaza... Un copil, 19 ani, in floarea varstei, Eduard, si-a luat azi ramas bun de la familie, prieteni si cunostinte. S-a inecat in lac Siutghiol, Ovidiu... cine poate sa ajute cu orice suma, este binevenita! Familia este distrusa, si orice ajutor este de folos! Maine fac update la postare si scriu locatia unde va fi dus. Sper sa nu deranjeze pe nimeni postarea... si Dumnezeu sa il odihneasca!

PENTRU CEI CARE VOR SA TRANSFERE BANI:

Cont lei: RO34BTRLRONCRT0371116001

MIU ADINA MARIA

Cont euro: RO81BTRLEURCRT0371116001

MIU ADINA MARIA”

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233