dobroge.tv

Live

35 de vehicule abandonate sau fără stăpân vor fi ridicate de pe străzile sau trotuarele din Constanța

09 iunie 2021
Publicitate

Undă verde la ridicat mașini. Primăria a semnat o nouă dispoziție prin care mai multe vehicule care ocupă abuziv domeniul public vor fi ridicate și transportate în parcul de mașini. 35 de autoturisme sunt luate în vizor de autoritățile locale. Dintre acestea, 25 sunt abandonate, iar 10 sunt fără stăpân.

Aceasta este soarta mașinilor abandonate pe domeniul public. A luat sfârșit era autoturismelor nefolosite cu lunile care zac pe trotuarele sau pe străzile Constanței.

Potrivit autorităților locale, un autoturism poate fi declarat abandonat sau fără stăpân trebuie să îndeplinească câteva condiții. Acesta nu trebuie să se fi mișcat de pe domeniul public cel puțin șase luni, să aibă elemente de caroserie lipsă, geamurile sparte, precum și alte semne care indică neutilizarea îndelungată a acestuia.

În aceste zile vor fi ridicate 35 de mașini fără stăpân sau abandonate pe spațiul public. De la începutul anului și până în acest moment, au fost trimise somații pentru 365 de vehicule. Aproximativ 200 au fost ridicate de proprietari, iar 46 de Poliția Locală. Din momentul primirii somației, proprietarii au la dispoziție zece zile pentru a elibera domeniul public.

În urma sesizărilor primite de cetățeni și în urma rapoartelor patrulelor Poliției Locale rezultă un număr de mașini abandonate pe domeniul public. Proprietarii acestor mașini sunt notificați, iar la expirarea termenului din notificare, dacă nu s-a rezolvat situația, Poliția Locală intervine și ridică aceste autovehicule de pe domeniul public”, a declarat Alin Vintilă, consilier comunicare Primăria Constanța.

Proprietarii care vor să-și recupereze mașinile ridicate o pot face mergând la sediul Poliției Locale. Cei care nu se prezintă în termen de zece zile trebuie să știe că autoturismul intră în proprietatea municipalității și poate fi scos la vânzare. Autoritățile fac apel la constănțeni ca în cazul în care au cunoștință despre existența unor astfel de autovehicule care au fost abandonate să facă o sesizare la numărul de telefon 0241.484.205.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233