dobroge.tv

Live

A plecat să cumpere un bec, însă a băgat o prostituată în spital. Bărbatul a fost arestat

A plecat să cumpere un bec, însă a băgat o prostituată în spital. Bărbatul a fost arestat
09 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un şofer din Cluj a fost reţinut după ce a provocat un grav accident rutier. Potrivit antena3.ro, bărbatul în vârstă de 40 de ani, din comuna Unguraş, judeţul Cluj, a plecat de acasă, seara trecută, pentru a-şi cumpăra un bec de care avea nevoie la maşină. Pe drum însă, bărbatul a întâlnit o prostituată în vârstă de 30 de ani, a oprit şi apoi a plecat cu ea pe un drum lăturalnic.

Când se întorcea să o lase pe tânără în locul din care a luat-o, şoferul a pierdut controlul direcţiei şi a provocat un grav accident rutier. Tânăra a fost rănită şi a ajuns de urgenţă la spital.

"Conducătorul unui autoturism, un bărbat din comuna Unguraş, care se deplasa pe DN1 C, din direcţia Cluj-Napoca spre Dej, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din comuna Aluniş, care ar fi pătruns pe DN1 C de pe un drum lăturalnic.

În urma impactului, o femeie de 30 de ani, din municipiul Dej, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani, a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Testarea cu aparatul etilotest a bărbatului de 40 de ani, a relevat o concentraţie de 0.98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Cercetările sun continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Conducătorul auto a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 zile", se arată într-un comunicat al Poliţiei Cluj.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233