Polițistul constănțean care a agresat un bărbat de 55 de ani, lovindu-l cu piciorul în cap, a fost arestat

Un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a agresat un bărbat de 55 de ani, lovindu-l cu piciorul în cap. Victima se află în stare gravă la spital.
Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, un bărbat în vârstă de 26 de ani din Constanţa a fost reţinut pentru vătămare corporală. Bărbatul este ofiţer de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, cu gradul profesional de inspector de poliţie.
„Marți, 8 iunie, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa a formulat propunere de arestare preventivă faţă de inculpatul A.D., de 26 de ani, aflat în stare de reținere, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.
Inculpatul este ofițer de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, cu gradul profesional de inspector de poliție.
Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, că la data de 04.06.2021, orele 13.15, inculpatul D.A. i-a aplicat persoanei vătămate, de sex masculin, în vârstă de 55 de ani, lovituri cu piciorul, la nivel capului, ocazie acesta a suferit mai multe leziuni.
În urma loviturilor victima necesită 100 de zile de îngrijiri medicale, în cazul supraviețuirii (prognostic rezervat), viața i-a fost pusă în primejdie prin hemoragie meningo-cerebrală, necesitând îngrijiri medicale în condiții de terapie intensivă (comă, stop cardio-respirator resuscitat); ținând cont de topografia leziunilor traumatice și de gravitatea lor, cel mai probabil mecanismul de producere a fost lovire cu piciorul la nivelul feței și mentonului cu hiperextensia capului.
Inculpatul și victima frecventau același bar, agresiunea s-a produs în proximitatea locației, din municipiul Constanța, iar motivația agresiunii nu a fost stabilită până la acest moment procesual.
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nici o situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie”, transmit procurorii.
Sursă foto: news.ro
Eveniment
Social
Externe
Sănătate
Educație

Ziua Mondială a Sănătății, marcată pe 7 aprilie. Care este programul la SCJU Constanța

CONSTANȚA. A fost livrat primul microbuz electric

Campania electorală din 2025: ce este permis și ce este interzis
Indemnizațiile de creștere a copilului și stimulentele de inserție vor fi plătite înainte de Paște
Spitalul Județean Constanța își extinde serviciile medicale. VEZI despre ce este vorba
Noi reguli de circulație! Două străzi devin cu sens unic
Primăria Constanța a finalizat demersurile pentru avizele necesare noului stadion
Mai multe


DESPRE GRIJILE VIEȚII


DE LA MOARTE LA VIAȚĂ


IUBIREA CARE UCIDE


APOSTOLIA MILENIULUI III


PUTEREA CRUCII


URMAREA LUI HRISTOS

