dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Exces de zel al poliţiştilor locali - şofer amendat pentru că nu avea certificat, deşi era cu mama bolnavă lângă el!

15 iunie 2020
Publicitate

Un constănțean care a parcat pe un loc destinat persoanelor cu handicap a fost amendat cu 1.000 de lei. Bărbatul a fost nevoit să parcheze acolo pentru că trebuia să își ducă mama, imobilizată, la ambulatoriul de Specialitate a Spitalului Județean. Ce-i drept, nu avea un certificat care se ateste că poate parca acolo, însă s-ar fi așteptat la înțelegere, și la un avertisment în loc de amendă, ținând cont de starea mamei sale.

Ion Florescu este din Techirghiol. Săptămâna trecută a venit cu mama sa, grav bolnavă, la Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Județean de Urgență din Constanța. 

A vrut să își lase mașina inițial în parcarea supraterană din vecinătatea unității medicale. Însă, spune omul, nu a găsit un loc la un etaj unde să fie și rampă, astfel încât să poată coborî cu mama sa, care era în cărucior. Așa că a parcat în fața ambulatoriului, pe un loc destinat persoanelor cu handicap. Iar Poliția Locală a venit la fața locului. 

 Nu știa, mai susține constănțeanul, că avea nevoie de o legitimație specială în parbriz, mai ales că starea fizică a mamei sale era vizibilă. Agenții l-au amendat cu 1.000 de lei pe șofer, chiar dacă, dată fiind situația, ar fi putut să se rezume la un avertisment. 

Municipalitatea, în subordinea căreia funcționează Poliția Locală, spune că echipajul s-a deplasat la fața locului în urma unor sesizări cum că mai mulți șoferi ar fi parcat neregulamentar în zonă. 

  Ion Florescu a susținut și că intenționează să atace amenda în instanță.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233