dobroge.tv

Live

Scandal într-un club din Mamaia! Doi cântăreţi au fost agresaţi - video cu bătaia primită de cei doi!

15 iunie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Scene violente la ieşirea din clubul Breeze din Mamaia. Cântăreţii Jador şi Mario Fresh au fost agresaţi de șase indivizi care i-au amenințat la un moment dat și cu săbiile. Agresorii, conform declarațiilor lui Mario Fresh, erau persoane necunoscute și nu își dau seama defapt care ar fi fost motivul acestei altercații. Cei doi au fost bătuţi chiar sub privirile Alexiei Eram, fiica Andreei Esca. 

Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Constanţa, duminică, 14 iunie, la ora 4.30 poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că în zona unui club din staţiunea Mamaia ar fi avut loc un conflict.

 „Poliţiştii au identificat persoana apelantă ca fiind un bărbat de 25 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta, împreună cu alte 2 persoane, ar fi fost agresate fizic în proximitatea clubului. La faţa locului nu a fost necesară intervenţia ambulanţei. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei staţiunii Mamaia, unde au depus plângere”, transmite IPJ. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.Poliţiştii efectuează verificări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale care se impun.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233