dobroge.tv

Live

CJSU a votat menținerea încadrării județului Constanța în limita de incidență mai mică sau egală cu 3 la mia de locuitori

CJSU a votat menținerea încadrării județului Constanța în limita de incidență mai mică sau egală cu 3 la mia de locuitori
28 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța a votat, vineri, 28 mai, Hotărârea nr. 84 care prevede menținerea încadrării județului Constanța în limita de incidență cumulată la 14 zile mai mică sau egală cu 3/1.000 locuitori.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanța hotărăşte:

Art. 1 – Se reevaluează încadrarea din Hotărârea CJSU nr. 75/15.05.2021 și se menține încadrarea județului Constanța în limita de incidență cumulată la 14 zile mai mică sau egală cu 3/1000 de locuitori.

Art. 2 – Comitetele Locale pentru Situații de Urgență ale U.A.T.-urilor din județul Constanța vor întreprinde, prin grija primăriilor, măsuri pentru respectarea pe teritoriul acestora a măsurilor pentru prevenirea răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2, conform prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 531/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 mai 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare.

Art. 3 – Primăriile din județul Constanța vor desemna personal din cadrul instituțiilor pentru:

Art. 3.1 - punerea în aplicare, respectare și verificare a măsurilor conform prevederilor de la Art. 2;

Art. 3.2 - informarea populației și a operatorilor economici vizați de măsurile sus-menționate.

Art. 4 – Măsurile prevăzute la Art. 2 se aplică pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de 29.05.2021, ora 00.00, urmând a fi reevaluate la finalul acesteia

Art. 5 – Primăriile din județul Constanța vor comunica până în data de 31.05.2021, ora 16.00, Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța, la adresa de mail: deconcentrate@prefecturaconstanta.ro, toate măsurile adoptate și modul de respectare a acestora pe raza U.A.T.-urilor, în conformitate cu prevederile H.G. nr. 531/2021, cu modificările și completările ulterioare.

Art. 6 – Secretariatul tehnic permanent va comunica prezenta hotărâre membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța, unităților administrativ-teritoriale din județ și tuturor factorilor interesați.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233