dobroge.tv

Live

Monstru cu chip de om! Un bărbat condamnat pentru 5 crime, i-a dat foc unei fete de 17 ani! Mesajul de adio postat pe Facebook

Monstru cu chip de om! Un bărbat condamnat pentru 5 crime, i-a dat foc unei fete de 17 ani! Mesajul de adio postat pe Facebook
13 iunie 2020
Redactia DTV
Publicitate

O tânără de 17 ani se zbate între viaţă şi moarte după ce un bărbat care a fost condamnat la închisoare pentru uciderea a cinci oameni şi care a fost eliberat după 25 de ani de detenţie i-a dat foc. Fata are arsuri pe aproape 90% din suprafaţa corpului şi respiră cu ajutorul aparatelor.

 Conform IPJ Mehedinţi, incidentul s-a produs în localitatea Dârvari, judeţul Mehedinţi. Bărbatul în vârstă de 45 de ani fusese condamnat la închisoare pe viaţă pentru uciderea a cinci oameni şi eliberat după 25 de ani de detenţie. El revenise din Olanda şi ar fi trebuit să se afle în autoizolare. Bărbatul nu era din localitate, iar autorităţile locale spun că a ajuns la Dârvari după ce un fost coleg de detenţie i-a permis să locuiască în casa sa şi să aibă în grijă imobilul.  

Bărbatul şi victima sa ţineau legătura pe reţelele de socializare, spun apropiaţii fetei. În data de 11 iunie fata l-a reclamat pe bărbat pentru viol, însă examenul medico-legat nu a confirmat faptul că tânăra ar fi suferit leziuni ca urmare a unei agresiuni sexuale, susţin surse judiciare. În urma reclamaţiei, fata, care stătea cu o bunică şi cu fratele ei mai mic, a fost dusă într-n centru de protecţie socială, de unde a fost scoasă de acolo de către familie, scrie news.ro.

 Ulterior, bărbatul a întâlnit-o şi i-a dat foc, după ce a turnat benzină pe ea. Fratele fetei a fost cel a sărit să stingă flăcările. Bărbatul a fost reţinut. Din păcate, starea fetei este una foarte gravă. 

”Este suprafaţă foarte mare, 80-90 %. Practic, fata a fost incendiată. S-a aruncat benzină pe ea şi i s-a dat foc. Arsurile sunt de gradul I, II şi III. S-ar putea să fie mai profunde şi încă nu se văd. Dar, oricum, suprafaţa este foarte foarte foarte mare. Este intubată. Starea este critică. Ea, acum, respiră cu aparatele,” a declarat Radu Iman, managerul spitalului din Drobeta Turnu Severin, într-o intervenţie telefonică la Digi 24. 

Cu o zi înainte să-i dea foc fetei, individul a postat un mesaj de adio pe pagina lui de Facebook. ”Bunul Dumnezeu să le dea la toţi de acum înainte după inima şi sufletul nostru. Vă iubesc, adio!”, a spus bărbatul.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233