dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare în Constanța: în Portul Tomis, se execută lucrări de frezare și asfaltare a carosabilului

26 mai 2021
Publicitate

Continuă lucrările edilitare din oraș. Echipele municipalității acționează în mai multe cartiere, inclusiv în portul turistic Tomis. Aici drumul a fost decopertat iar acum se toarnă stratul de asfalt. De asemenea, în zonă a fost amenajat și sistemul pentru colectarea apelor pluviale

În Portul Tomis, se execută lucrări de frezare și asfaltare a carosabilului pentru a permite drenajul apelor pluviale.

Cei care locuiesc în zonă spun că aceste lucrări sunt binevenite. Pe alocuri drumul pietonal dar și cel rutier era plin de gropi, iar oamenii erau nevoiți să facă slalom printre ele.

Foarte bine. Să facă. Peste tot trebuie făcut. Să se mai modernizeze. Sunt lucruri care trebuiesc făcute”, spune un constănțean.

Foarte ok. Nu ar avea de ce să nu fie ok pentru că erau deja destule gropi. Și oamenii când veneau nu mai mergeau pe șosea, mergeau prin parcare cumva, ocoleau”, spune un alt constănțean.

Lucrările sunt un plus și din punct de vedere turistic. Și asta pentru că în fiecare vară, în zonă ajung sute de turiști.

Toată lumea se bucură când este mai frumos făcut și civilizat, curat. E o notă bună, înainte de sezon, când se fac aceste lucrări”, spune un constănțean.

Săptămâna aceasta echipele municipalității lucrează în mai multe zone din oraș. De exemplu, pe Unirii, tronsonul cuprins între strada Zorelelor și bulevardul Mamaia, se recondiționează trotuarele prin amplasarea de pavele și se reamenajează alveolele cu spațiu verde.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233