dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. O tânără asistentă a sfârşit la doar 24 de ani, într-un morman de fiare. Alexandra nu a avut nicio şansă de supravieţuire

CONSTANŢA. O tânără asistentă a sfârşit la doar 24 de ani, într-un morman de fiare. Alexandra nu a avut nicio şansă de supravieţuire
24 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

Alexandra Cristina V. și-a găsit sfârșitul în această dimineață, aflându-se la volanul mașinii pe DN3, între localităţile Murfatlar şi Ciocârlia, în urma unui accident rutier.

În accident au fost implicate două autoturisme, iar din păcate, Alexandra Cristina V., o tânără de 24 de ani, a fost declarată decedată de către medici. Celelalte două victime (o femeie de 21 de ani şi un bărbat de 24 de ani) au fost transportate la spital cu multiple traume -- detalii aici: JUDEŢUL CONSTANŢA. Accident cumplit, în această dimineaţă. O tânără şoferiţă şi-a pierdut viaţa - FOTO

Cine era Alexandra

Originară din Medgidia, Alexandra Cristina V., o tânără de 24 de ani era asistentă la Euromaterna și studia Asistență Medicală Generală la Facultatea de Medicină din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța.

Despre accident

Accidentul rutier s-a produs pe DN3, între localităţile Murfatlar şi Ciocârlia, judeţul Constanţa. La faţa locului au ajuns un echipaj SMURD B, un echipaj SMURD C, două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi un echipaj de descarcerare.

În accident, au fost implicate o Mazda, cu numere de Tulcea, și un Golf 4, cu numere de Constanța.

Potrivit observatornews.ro, un jandarm care conducea în spatele victimei susţine că șoferița avea viteză și a intrat dintr-o dată pe contrasens, semn că s-ar fi aplecat după un obiect în mașină. 

Ce spun polițiștii

IPJ Constanţa a transmis că „astăzi, în jurul orei 06.00, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN3, dinspre localitatea Ciocârlia către Murfatlar, a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări, a rezultat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de două femei, de 24, respectiv 20 de ani. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătoarei auto de 24 de ani şi vătămarea corporală gravă a celeilalte şoferiţe, precum şi a unui pasager - bărbat, de 23 de ani. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233