dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare în Constanța: muncitorii se ocupă de amenajarea trotuarelor de pe bulevardul Mamaia, din zona Capitol

20 mai 2021
Publicitate

Continuă lucrările edilitare din centrul orașului. Se amenajează trotuarele de pe bulevardul Mamaia, din zona Capitol. Șantierul le dă bătăi de cap oamenilor, aceștia fiind nevoiți să circule cu atenție sporită. Constănțenii recunosc, însă, că trebuie să suporte disconfortul creat de lucrări pentru a avea un oraș frumos.

Continuă lucrările de amenajare în centrul orașului. Pe bulevardul Mamaia, în zona Capitol, încă de dimineață se lucra intens la reabilitarea trotuarelor.

În paralel cu lucrările din cartiere, echipajele municipalității se ocupă și de arterele principale, care conectează zonele rezidențiale din oraș. Oamenii văd cu ochi buni lucrările și spun că era nevoie de ele. Ar fi o singură problemă pentru unii: disconfortul creat de șantier.

Arată bine, nu e o problemă că nu arată bine. Dar vedeți cât ne incomodează”, spune o constănțeancă.

Alții au altă părere:

Foarte bine, păi când să le facă. Acum, până la vară. Trebuie să suportăm și asta dacă vrem să fie orașul frumos. Cum altfel?”, spune o altă constănțeancă.

Proiectul care se desfășoară pe bulevardul Mamaia prevede reabilitarea trotuarelor pe o suprafață de peste 10.000 mp și recondiționarea carosabilului pe o suprafață de peste 38.000 mp.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233