dobroge.tv

Live

Poliţist filmat în timp ce stă cu genunchiul pe gâtul unui bărbat culcat la pământ - ce spune Poliţia Română

Poliţist filmat în timp ce stă cu genunchiul pe gâtul unui bărbat culcat la pământ - ce spune Poliţia Română
11 iunie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Este anchetă la Poliţia Reşiţa, după ce în presă a apărut un clip video cu poliţişti imobilizând un bărbat cu genunchiul pe gât. Incidentul s-a petrecut pe 20 mai în Reşiţa, iar imaginile au apărut în presă aseară. 

 În clipul video de poate observa cum un tânăr este culcat la pământ, iar un bărbat îl ţine cu genunchiul pe gât, în timp ce un alt bărbat în civil şi un poliţist în uniformă îi puneau cătuşe. Din mulţime se aud oameni care spun că tânărul nu a făcut nimic şi că „încerca să-i despartă pe ceilalţi doi”. 

 Poliţia Română a dat astăzi un comunicat de presă cu privire la acest incident. 

"Încătuşarea celor doi s-a petrecut pe 20 mai, „La data de 20 mai a.c., pe raza municipiului Reşiţa s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin. La faţa locului au fost dirijate de urgenţă echipaje din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa. 

Pe timpul efectuării cercetării la faţa locului a acestui eveniment rutier, a izbucnit un conflict spontan între două persoane aflate în mulţimea adunată lângă perimetrul accidentului. Având în vedere numărul mare de oameni strânşi la locul accidentului, pentru evitarea escaladării conflictului şi degenerării situaţiei, poliţiştii au acţionat imediat pentru imobilizarea persoanelor implicate în conflict. Acestea au fost îndepărtate din mulţime şi conduse la sediul poliţiei pentru luarea măsurilor legale. 

Totodată, Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a dispus verificări interne cu privire la modul de intervenţie a poliţiştilor în acest caz, în funcţie de rezultatul acestora urmând a fi aplicate măsuri legale.

 Din dispoziţia şefului Poliţiei Române, Direcţia Control Intern din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române efectuează verificări cu privire la evenimentul petrecut în data de 20 mai a.c., pe raza municipiului Reşiţa, judeţul Caraş Severin. Precizăm că, la nivelul Poliţiei Române se manifestă toleranţă zero faţă de orice încălcare a legii, indiferent de calitatea persoanelor şi se vor dispune măsuri în consecinţă, de fiecare dată când vor fi constatate abateri de la prevederile legale”, se arată în comunicatul Poliţiei Române.

Imaginile pot fi văzute AICI!

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233