dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare în Constanța: pe strada Tulcei, trotuarele și aleile au fost asfaltate

18 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

După ce a fost amenajată parcarea pe strada Tulcei, acum au început să fie asfaltate și trotuarele, dar și aleile. Muncitorii lucrează la turnarea stratului asfaltic, iar în câteva zile ar urma să fie gata. Ulterior vor fi amenajate și spații verzi.

Proiectul de regenerare urbană a terenului delimitat de străzile Badea Cârțan și Tulcei se apropie de finalizare.

Continuă lucrările de reabilitare a carosabilului din zona Tomis Nord. După ce în săptămânile trecute a fost dată în folosință o parcare de peste 350 de locuri, a venit rândul trotuarelor și aleilor din cartier să fie asfaltate.

Concret este vorba de porțiunea cuprinsă între aleile Lotca și Licurici. Locuitorii din zonă spun că aceste lucrările erau necesare.

În primul rând, sunt binevenite pentru că erau foarte multe gropi pe aici. Ne bucurăm că ne asfaltează în sfârșit”, spune o constănțeancă.

Vai, dar știți ce era acolo? De unde veniți, de la cap? Păi acolo era nenorocire. Erau numai hârtoape și pământ. Acolo au făcut cel mai repede și semnul de mașini. A însemnat pentru parcare”, spune o altă constănțeancă.

În aceeași zonă a fost amenajată și cea mai mare parcare din Constanța. Aproximativ 500 de locuri de parcare au fost date în folosință.

Este binevenită această parcare destul de mare și am unde să mă și plimb cu căruțul”, spune o constănțeancă.

În această săptămână echipele de muncitori lucrează în mai multe zone din oraș. De exemplu, se reabilitează trotuarele pe strada Unirii, în stațiunea Mamaia se reamenajează spațiile destinate parcării autovehiculelor, iar în Portul Tomis, suprafața pietonală este reconfigurată pentru a permite colectarea apelor pluviale.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233