dobroge.tv

Live

Noi detalii despre șoferul care a făcut praf un Maserati şi a murit, împreună cu alți doi tineri: ar fi fost sub control judiciar și nu ar fi avut permis de conducere

Noi detalii despre șoferul care a făcut praf un Maserati şi a murit, împreună cu alți doi tineri: ar fi fost sub control judiciar și nu ar fi avut permis de conducere
17 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

Apar noi detalii în cazul accidentului produs în noaptea de 15 spre 16 mai, pe o șosea din Poiana Stampei, Suceava. Ionuţ Mihai M, cel care se afla la volanul mașinii, era sub control judiciar, fiind cercetat pentru trafic internaţional de stupefiante şi constituirea unui grup infracţional organizat. El nu avea permis de conducere, scrie Adevărul.

Ionuţ Mihai M., şoferul care a murit împreună cu doi prieteni, după un accident produs pe raza comunei Poiana Stampei din judeţul Suceava, era cercetat pentru trafic internaţional de stupefiante şi constituire de grup infracţional, potrivit newsalert.ro.

Șoferul, sub control judiciar

Oamenii legii au găsit în maşina făcută praf după accident un document din care rezultă că sub control judiciar şi trebuie să se prezinte periodic la Poliţie, scrie Adevărul.

Potrivit ziardecluj.ro, la sfârşitul lunii ianuarie 2019, procurorii DIICOT Bistriţa-Năsăud au organizat o acţiune de prindere în flagrant la punctul de trecere al frontierei de la Vama Borş, vizaţii fiind un grup de cetăţeni români asupra cărora existau suspiciuni rezonabile în ceea ce priveşte traficul de droguri. În urma acestei acţiuni au fost reţinuţi patru indivizi, printre care și Ionuț Mihai M. Ulterior au fost eliberaţi şi plasaţi sub control judiciar.

Șoferul, fără permis de conducere

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, Moldovan nu avea voie să părăsească localitatea, era una dintre interdicţiile stabilite de procurorii care l-au plasat sub control judiciar şi nici nu avea permis de conducere, scrie Adevărul.

Poliţiştii încearcă să afle acum dacă s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, ţinând cont că în noaptea accidentului, el era cazat la o pensiune din Bistriţa, unde a petrecut alături de alţi prieteni.

Cum s-a produs accidentul

Sâmbătă, 15 mai, aproape de miezul nopţii, Ionuţ Mihai M. a condus autoturismul marca Maserati, pe DN 17, localitatea Poiana Stampei, din direcţia Vatra Dornei către Bistriţa, iar când a ajuns la kilometrul 124, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, din cauza vitezei excesive şi neadaptate, a pierdut controlul asupra direcţiei maşinii şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe partea stângă -- detalii aici: Imagini cutremurătoare de la un accident. Medicii s-au chinuit zeci de minute să salveze viața a trei tineri prinși între fiarele unei mașini. GALERIE FOTO

Cine sunt cei trei tineri care și-au pierdut viața

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, precum decesul pasagerilor Alexandru P., de 24 ani, din municipiul Cluj Napoca şi Bogdan B., de 21 ani, din municipiul Bistriţa.

Surse din anturajul celor trei au declarat pentru Bistriteanul.ro că prietenii i-au rugat insistent să nu plece, dar nevoia de adrenalină a fost mai puternică. Având o presimțire sumbră, la cinci minute după ce au plecat de la cabana din Tihuța, un prieten de-al lor a pornit cu o altă mașină după ei. Când i-a găsit era prea târziu, accidentul era produs, iar toți cei trei prieteni erau fără viață și greu de recunoscut printre fiarele contorsionate ale bolidului -- detalii aici: Cine sunt cei trei tineri care și-au pierdut viața într-un cumplit accident: ar fi plecat de la o petrecere să testeze un Maserati


Sursă foto: ziardesuceava.com

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233