dobroge.tv

Live

ŞOCANT. Bărbatul care şi-a ucis soţia şi fiul vitreg şi-a anunţat crima în direct, la o emisiune TV

ŞOCANT. Bărbatul care şi-a ucis soţia şi fiul vitreg şi-a anunţat crima în direct, la o emisiune TV
17 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

Încă un eveniment tragic putea fi evitat dacă autorităţile luau măsuri. Un bărbat din judeţul Argeş, care duminică după-amiază i-a omorât pe fosta sa concubină şi pe fiul acesteia, fusese reclamat la autorităţile judiciare în luna februarie a acestui an. Femeia depusese o plângere în care susţinea că bărbatul o ameninţă.

În ianuarie 2021, bărbatul fusese împreună cu victima în studioul emisiunii „Acces direct” unde s-a consumat o confruntare între ei şi o tentativă de împăcare. Bărbatul îşi acuza soţia de infidelitate şi a ameninţat-o direct că o va ucide dacă îl părăseşte. Mai mult decât atât, el a recunoscut, la insistenţele moderatoarei, că nu glumeşte şi că are de gând să facă lucruri foarte rele dacă va fi trădat. Ba chiar a recunoscut că ar fi ameninţat că-l ucide şi pe băiatul de 15 ani.

Psihologul Dan Mihăileanu, care a urmărit imaginile respective la rugămintea „Adevărul” ne-a declarat că bărbatul dădea semne grave de instabilitate emoţională şi că, după părerea lui, într-un stat cu o justiţie corectă, individul ar fi fost convocat la audieri după emisiune.

 „Acel om ar fi trebuit să primească tratament de specialitate, chiar să fie internat undeva o vreme. Dădea semne evidente de depresie, dar şi se încadra în tiparul clasic al celor predispuşi la violenţă, chiar la violenţă extremă. Faptul că autorităţile au fost imobile, nepăsătoare, a dus la o dublă crimă, o spun fără echivoc”, a declarat psihologul, pentru adevarul.ro.

De altfel, potrivit martorilor, între criminal şi soţia lui exista un trecut plin de violenţe conjugale. Mai mult decât atât, vecinii lor au mărturisit că în ultima vreme bărbatul a ameninţat de mai multe ori că o omoară.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233