dobroge.tv

Live

Destinul tragic a doi prieteni din Constanţa. Unul în mormânt, altul arestat după ce a urcat băut la volan

Destinul tragic a doi prieteni din Constanţa. Unul în mormânt, altul arestat după ce a urcat băut la volan
15 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

În urma accidentului de la Hârșova, din 13 mai, Silviu, de 32 de ani, şi-a găsit sfârşitul chiar în maşina prietenului său, care a urcat băut la volan. Greşeala aceasta l-a costat scump pe Gabriel L. care a fost găsit vinovat de producerea accidentului rutier şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Cum a avut loc accidentul

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs pe DN 2A, în zona localității Miorița. Conducătorul unui autoturism a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea părții carosabile. În urma accidentului a rezultat decesul pasagerului din autoturism. Totodată, șoferul a fost rănit și transportat la spital. Acesta nu a putut fi testat cu etilotestul la fața locului, fiind rănit.

Șoferului, în vârstă de 31 de ani, i s-au recoltat probe de sânge, rezultatul fiind de 0,96 g/l alcool pur în sânge.

În urma cercetărilor, oameniil legii au stabilit că la volan se afla Gabriel L, iar pasager era Silviu A. Gabriel L.a fost reținut pentru 24 de ore și propus spre arestare, iar magistraţii au admis: ”referatul cu propunerea de arestare preventivă întocmit de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârșova. În baza art. 226 Cod procedură penală raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală şi art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e) Cod procedură penală; Dispune luarea măsurii arestării preventive a inculpatului L. G. (cu date de identificare: ...), pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.05.2021 şi până la 11.06.2021 inclusiv”.

Zeci de mesaje de condoleanţe au fost postate de cei care l-aucunoscut şi apreciat.

Vestea morţii sale i-a şocat pe toţi cei care l-au cunoscut şi apreciat, iar familia lui Silviu, sau Sile, aşa cum îi spuneau apropiaţii, încă nu-şi poate reveni din durere. Un copilaş a rămas fără tatăl care-i va îndruma paşii de acum din ceruri.

"Nici nu pot sa imi opresc lacrimile frate, am copilarit pe aceeasi strada, am fost amandoi pe acel drum de atatea ori, cine s'ar fi gandit ca acolo ..... Sunt ff trist pt asemenea veste! Dc, ma, Sile in mm! Dc ai plecat de langa noi? Nu iti vom uita obiceiurile si talentul tau . Dumnezeu sa Te ierte"

O ,doamne, nu îmi vine să cred! Dumnezeu să îl ierte! Familiei sa ii de-a putere!

Drum lin către îngeri. Dumnezeu să-l ierte. Sincere condoleanțe familiei.

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere si un gol imens, Sincere Condoleanțe, Dumnezeu să-l odihnească in pace, în Împărăția Lui!

Greu le este PĂRINȚILOR să recunoască și să trăiască, în ciuda realității implacabile, momentele in care unul dintre COPİİ trece în lumea celor drepți. Prin astfel de clipe trece acum familia bunilor noștri prieteni și cumetri, la despărțirea de bunul lor COPİL, SILVIU, finul nostru. Alăturăm lacrimile noastre celor ale îndureratei familii, asigurand-o de intreaga noastra compasiune. Dumnezeu sa-l odihnească in pace, iar pe cei rămași să-i mângâie, și să-i ajute să treacă prin această grea încercare

Sincere condoleante! Dumnezeu să il odihnească în pace și să le dea putere părinților să treacă prin această cumplită suferință

Doamne, de ce copii ,așa tineri??? Drum lin catre îngeri!!!

Din inimile lor, nu pleaca niciodata, Dzeu sa-l odihneasca in pace!

Este o rană ce nu se vindecă niciodată și voi știți asta foarte bine,anii care trec adîncește rana din suflet, poți avea zece copii, dacă ai pierdut unul este la fel de greu!

Dumnezeu să le aline durerea părinților iar pe copil...Dumnezeu să îl odihnească în pace! Amin!

Un băiat extraordinar! Un bun amic și prieten chiar și pentru un timp scurt... Dumnezeu sa l odihnească în pace!

Vom trai din amintirile frumoase cu el, nu e om sa nu il cunoasca pe Sile, o legenda in cartier. R.I.P

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233